Γιώργος Τράγκας: Στα 140 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η περιουσία του

Ελλάδα
Γιώργος Τράγκας: Στα 140 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η περιουσία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συνέβη με τους εκβιασμούς

Σε θρίλερ για δύσκολους λύτες εξελίσσεται η υπόθεση με την τεράστια κληρονομιά που άφησε ο Γιώργος Τράγκας μετά και τη δέσμευση της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του, Μαρίας Καρρά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπούσε τον Γιώργο Τράγκα, Νίκο Αγαπηνό, η περιουσία του δημοσιογράφου εκτιμάται σε πάνω από 140 εκατ. ευρώ.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο MEGA ο Νίκος Αγαπηνός «η αλήθεια είναι ότι και εμείς γινόμαστε αποδέκτες πληροφοριών για την περιουσία, μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε εικόνα ή επίσημη ενημέρωση. Επίσημη ενημέρωση έχουμε για μία διαθήκη που συνετάχθη το 2018 και αφορά συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία. Είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για διαμερίσματα στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και στην Ελλάδα».

«Πριν τον θάνατο του, εκτιμούσα ότι η περιουσία του ήταν γύρω στα 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα το πόρισμα τοποθετείται ότι η αντικειμενική αξία των ακινήτων είναι περίπου στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Για να μην υπάρχει παρανόηση οι αντικειμενικές αξίες με τις εμπορικές στην Ευρώπη ταυτίζονται δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

//--> //-->

Μάλιστα ο δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα υπογράμμισε: «Δεν έπαιρνε μισθό ο Γιώργος Τράγκας, ήταν αυτοχρηματοδοτούμενος, είχε επιχειρήσεις και κέρδη. Έχει υψηλά εισοδήματα από πριν. Να δούμε τις πωλήσεις που έχει πραγματοποιήσει και μετά θα δούμε τι έχει συμβεί. Μπορεί κάποιος να είχε έσοδα το 2005, εάν τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί με συγκεκριμένους τρόπους, μπορεί να τα διπλασιάζει. Πρέπει να αξιολογηθούν όλα».

«Δεν αντιμετώπισα κάποια υπόθεση επώνυμης καταγγελίας για εκβιασμό»

Για τις καταγγελίες εκβιασμού ο δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα είπε: «Στο διάστημα που τον έχω εκπροσωπήσει, δεν αντιμετώπισα κάποια υπόθεση επώνυμης καταγγελίας για εκβιασμό. Δεν είναι ηθικό να λέγεται μετά θάνατον κάτι τέτοιο εφόσον δεν έχει ειπωθεί πριν τον θάνατο. Εν ζωή δεν είδα να γίνεται αυτό που βλέπω τώρα. Ο Γιώργος Τράγκας δεν ήτα αρεστός στις εκάστοτε κυβερνήσεις και γι’ αυτό ήταν σε έναν μόνιμο έλεγχο. Δεν έκανε τώρα real estate το είχε κάνει πολύ νωρίτερα».

Αναφορικά για τις ράβδους χρυσού που είχε ο Γιώργος Τράγκας: «Δεν έχω αγοράσει ποτέ ράβδο χρυσού και δεν γνωρίζω πώς αποκτώνται. Πρέπει να ερευνηθεί η υπόθεση, γιατί έως τώρα δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση».

«Θα σου δώσω λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπατήσεις εδώ το πόδι σου»

Την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Τράγκα μετέφερε η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Υψηλάντη, στη σκιά των αποκαλύψεων για την περιουσία του δημοσιογράφου. Περιγράφοντας τι είχε συμβεί με τον Γιώργο Τράγκα η Αφροδίτη Υψηλάντη εξήγησε πως όλα συνέβησαν την εποχή που ο δημοσιογράφος είχε εκπομπή στο Star και συγκεκριμένα όταν τελείωσε η σεζόν.

//--> //-->

«Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω» είπε αρχικά η τότε αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα. «Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας» συνέχισε την περιγραφή της.

Όπως καταγγέλλει, μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας τότε «πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση. Μου είπε Θα στα δώσω αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ».

Πηγή: reader.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News