Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Η Άρτεμις είναι ζωντανή» - Τι αναφέρει επιστολή που εστάλη από άγνωστο

Ελλάδα
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Η Άρτεμις είναι ζωντανή» - Τι αναφέρει επιστολή που εστάλη από άγνωστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις καταγράφονται στο θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί, καθώς σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ο δικηγόρος της οικογένειας έλαβε μια επιστολή από άγνωστο τον περασμένο Απρίλιο

Εξελίξεις καταγράφονται στο θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις, καθώς σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ο δικηγόρος της οικογένειας έλαβε μια επιστολή από άγνωστο τον περασμένο Απρίλιο.

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς τη μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες ημέρες (σσ: υπενθυμίζεται πως η περίεργη επιστολή εστάλη τον περασμένο Απριλίο) λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…» ανέφερε, μεταξύ άλλων η δακτυλογραφημένη επιστολή που αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Στην επιστολή μάλιστα, υποδεικνύονται με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώροι στους οποίους, έχει κρατηθεί παρά τη θέληση της η Άρτεμις, από δυο άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν, δυο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σορούς των θυμάτων τους.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News