Κατερινόπουλος: Ο Μάνος Δασκαλάκης τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια δούλεψε 14 μήνες

Ελλάδα
Κατερινόπουλος: Ο Μάνος Δασκαλάκης τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια δούλεψε 14 μήνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, αλλά και τα λεγόμενα και τον χαρακτήρα του Μάνου Δασκαλάκη, αναφέρθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, προχωρώντας σε μια σειρά αποκαλύψεων.

Ο κ. Κατερινόπουλος κατέρριψε τους ισχυρισμούς του πατέρα των νεκρών κοριτσιών ότι εργαζόταν νυχθημερόν για να ζήσει την οικογένειά του κι ως εκ τούτου απείχε πολλές ώρες, κάτι που δήλωσε ο ίδιος ότι τον ενοχλούσε πολύ.

Ειδικότερα, ανέφερε πως «απ' ότι έχει δει το φως της μικρής κοινωνίας της Πάτρας, όλοι βοούν και λένε ότι αυτός ο άνθρωπος δούλευε, ειδικά την τελευταία πενταετία – εξαετία και τα ένσημά του δεν ξεπερνούν τους 14 – 15 μήνες».

«Λέει και διατυμπανίζει ότι δούλευε συνέχεια. Είχε και μια σύζυγο που δεν εργαζόταν και ήταν υποχρεωμένος να ζει την οικογένειά του με 8.000 τον μήνα. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος, είναι η γυναίκα σου ανασφάλιστη. Αυτά τα παιδάκια ήταν πουθενά ασφαλισμένα;» ήταν το επόμενο ερώτημα για τον Μάνο Δασκαλάκη από τον Θανάση Κατερινόπουλο.

//--> //-->

Στη συνέχεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος επικεντρώθηκε στον θάνατο της Μαλένας και τις νομικές κινήσεις που έκαναν οι γονείς της, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ιατρικό λάθος. «Ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με την καταγγελία που έκαναν για τον θάνατο του παιδιού, επιφυλάχτηκαν και του δικαιώματός τους διεκδίκησης αποζημίωσης για τον θάνατο του παιδιού;» αναρωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε, τέλος, σε ένα περιστατικό που αφορούσε την ημέρα που ο Μάνος Δασκαλάκης υπέγραψε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την πρόσληψη και απόλυσή του την ίδια μέρα από μια δουλειά. «Παρατηρήθηκε ότι είχε ένα πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά στις 24/2/2017. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι την ίδια μέρα έγινε πρόσληψη και σε λίγες ώρες απολύθηκε. Είναι και άλλες περιπτώσεις που τον προσέλαβαν και μετά από δυο τρεις ημέρες των απέλυαν ή παραιτούνταν», τόνισε.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News