Πάτρα: «Η Ρούλα άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας» λέει πρώην σύντροφός της

Ελλάδα
Πάτρα: «Η Ρούλα άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας» λέει πρώην σύντροφός της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Μάνος τη θεωρεί ένοχη» ανέφερε πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ο Μάνος τη θεωρεί ένοχη» ανέφερε πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο «Πρωινό» σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου. «Πριν δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για τον Μάνο, τώρα πλέον δεν το βάζω ότι δεν εμπλέκεται σε αυτό. Με την κατηγορούμενη είχαμε σχέση πριν τον Μάνο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφορικά με το πως ήταν η ίδια το διάστημα της σχέση τους αναφέρει: «Φερόταν λίγο περίεργα η Ρούλα όσο ήμασταν μαζί. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δυο-δυόμιση μήνες μου είπε ''είσαι σίγουρος ότι θες να χωρίσουμε; Θα πιάσω τον τάδε και θα του πω όσα μου εμπιστεύτηκες και ότι τον έχει κατηγορήσει''. Της λέω '' ρε Ρούλα με κοροϊδεύεις, με εκβιάζεις δηλαδή;'' Και μου λέει ''δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ''».

//--> //-->

 «Ένα παιδί πολύ χαμογελαστό, πολύ δραστήριο παιδί. Θα ερχόταν να σε πάρει αγκαλιά, να σου μιλήσει. Όταν ήταν μαζί μας ή και με άλλους η Ρούλα ήταν μια κανονική μητέρα, δεν την έβλεπες να φωνάξει», λέει ο πρώην της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα.

Όσον αφορά στην εικόνα της 33χρονης στις κηδείες των παιδιών, ο ίδιος λέει: «Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι έχει χάσει το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, είχε έρθει πρώτα η σoρός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από 10-20 λεπτά εμφανίστηκε. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν τυπική επίσκεψη».

 «Γνωρίζω για μια σχέση που είχε η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Μάνος από όσα έχω μάθει εγώ, είχε πιάσει τον... μαζί με τη Ρούλα στο κρεβάτι. Και όχι με τον κουμπάρο που έχουν βγει και λένε ότι είναι από την Κεφαλονιά».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News