Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Σήμερα πρόκειται να καταθέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Σήμερα πρόκειται να καταθέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μάρτυρας είναι κομβικής σημασίας για την υπόθεση δολοφονίας

Σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου, πρόκειται να συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Με τις καταθέσεις μαρτύρων αναμένεται να συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων θα καταθέσει και η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η μάρτυρας είναι κομβικής σημασίας στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν καθώς έκανε συνεδρίες με την 20χρονη από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021.

Η μάρτυρας γνωρίζει λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού καθώς και τη ψυχολογία της νεαρής μητέρας οι οποίες μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση.

«Κατά την επαγγελματική μου γνώμη η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο του κατηγορουμένου αλλά σιχαινόταν το άτομό του» φέρεται να είχε καταθέσει στις αρχές η σύμβουλος ψυχικής υγείας, επισημαίνοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε τον «απόλυτο έλεγχο» στη ζωή της 20χρονης. «Ο καθένας από το ζευγάρι περιέγραφε την ζωή τους εντελώς διαφορετικά. Ο Χαράλαμπος χαρακτήριζε το γάμο του τέλειο και αναφερόταν απλώς στα νεύρα που είχε η Καρολάιν. Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως, μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολούνταν συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια από κάποιον, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμα και αν έβγαινε με κάποια φίλη της, μετά από λίγο πήγαινε και ο κατηγορούμενος, ότι οι μετακινήσεις της γινόταν με συγκεκριμένο ταξιτζή, φίλο του κατηγορουμένου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση την είχε αναλάβει αποκλειστικά ο κατηγορούμενος», έχει καταθέσει ακόμη η εν λόγω μάρτυρας.

Ακόμη, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να έχει κάνει λόγο για μια «αρρωστημένη κατάσταση» μεταξύ του ζευγαριού. «Από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου 2021 που έλαβαν χώρα οι συνεδρίες, έβλεπα την όψη την αλλοιώνεται και να φεύγει λάμψη από τα μάτια της. Στην πορεία των συνεδριών η Καρολάιν είχε αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο προς εμένα και μου έλεγε πως φοβάται, χωρίς να μου λέει σε τι συνίσταται ο φόβος της» είχε αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας. «Όταν την ρώτησα αν φοβάται στο σπίτι της δεν μου απάντησε. Όταν την ρώτησα αν φοβάται τη δουλειά του συζύγου της, μου είπε ότι φοβάται γιατί πηγαίνει παντού. Όταν την ρώτησα αν φοβάται για το ότι έχει μπει στη σχέση τους κάποιο τρίτο άτομο δεν μου απάντησε», είχε επισημάνει η κ. Μυλωνοπούλου.

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News