Αθήνα: Μεγάλη η προσέλευση του κοινού για δωρεάν rapid test

Ελλάδα
Αθήνα: Μεγάλη η προσέλευση του κοινού για δωρεάν rapid test

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού στη δράση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ για δωρεάν rapid test

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των πολιτών στους διαγνωστικούς ελέγχους rapid test για κορωνοϊό, που ξεκινήσαν σήμερα από τον δήμο Ηρακλείου, τα κλιμάκια του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Από τις 10 το πρωί έως και τις 2 στην κεντρική πλατεία του δήμου, διενεργήθηκαν περίπου 500 τεστ, υπό τον συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Γ. Κεχρή, παρουσία του δημάρχου Ν. Μπάμπαλου, της αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη και της αντιδήμαρχου Κοινωνικής Μέριμνας Δ. Αϊβατζίδου.

Η διαδικασία θα επαναληφθεί αύριο Τρίτη, στο Πεδίο του 'Αρεως και μεθαύριο στην πλατεία Ηρώ, της Πετρούπολης.

Σημειώνεται ότι για τη διενέργεια του ελέγχου δεν απαιτείται ραντεβού, παρά μόνον η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ.

Ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στην αναγκαιότητα της δράσης για την ανάσχεση της επέλασης της μετάλλαξης Ο, επισήμανε: «Γνώμονάς μας είναι η υγειονομική θωράκιση της Αττικής και η προστασία όλων των συμπολιτών μας. Με συντονισμένες ενέργειες και σε πλήρη συνεργασία με τους δήμους, αξιοποιούμε όλα τα εργαλεία για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και συνεισφέρουμε, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή, στη διαχείριση της κρίσης και στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News