Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αρνούμαι τις κατηγορίες» - Στη δημοσιότητα απόσπασμα της απολογίας του

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αρνούμαι τις κατηγορίες» - Στη δημοσιότητα απόσπασμα της απολογίας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε τμήμα της απολογίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Μετανιωμένος δήλωσε ο πρώην παρουσιαστής για τα γεγονότα του 2019

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε τμήμα της απολογίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπου ο πρώην παρουσιαστής δήλωσε ότι «αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται».

Σε αυτή, ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα Αναλυτικότερα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star , ο παρουσιαστής συμπλήρωσε ότι: «Συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο Διαδίκτυο για το έτος 2021, για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας…».

«Απέσυρα όλα τα βίντεο από την εν λόγω ιστοσελίδα»

 «Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία.

Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα… από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα», σημείωσε για τα επίμαχα βίντεο που βρίσκονται αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

Τα βίντεο «δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο» στις ιστοσελίδες που τον κατηγορεί η γυναίκα που έκανε τη μήνυση

Στη συνέχεια τόνισε ότι τα βίντεο δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο «στις ιστοσελίδες που τον κατηγορεί η γυναίκα που έκανε τη μήνυση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από τον έλεγχο που θα διενεργήσει η Υπηρεσία σας, θα διαπιστωθεί λοιπόν ότι οι συγκεκριμένες αναρτήσεις δεν έχουν γίνει από μένα και δεν μπορώ να γνωρίζω από ποιον έχουν πραγματοποιηθεί. Αναφορικά με τον χρήστη username… έχω να σας πω ότι έχω δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα που σας προανέφερα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα βίντεο και τα οποία επίσης είχα διαγράψει το 2019 ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα», πρόσθεσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Μετανιωμένος δήλωσε ο πρώην παρουσιαστής για τα γεγονότα του 2019

Μετανιωμένος δήλωσε ο παρουσιαστής λέγοντας «Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου το 2019 και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα».

Έπειτα, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δημοσίευσε και απόσπασμα από την απολογία του. «Με τη συναίνεση της τράβηξα τα βίντεο με τη μηνύτρια», υποστήριξε ο Παναγιωτόπουλος.

«Δεν γνώριζε ότι είχε γίνει η ανάρτηση των βίντεο. Αισθανόμουν πως εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτησή τους. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014 με 2015. Ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις. Τώρα το σκέφτομαι και πικραίνομαι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News