Καλαφάτης: Το 2022 θα φέρει το τέλος της πανδημίας και θα επαναφέρει την κανονικότητα

Ελλάδα
Καλαφάτης: Το 2022 θα φέρει το τέλος της πανδημίας και θα επαναφέρει την κανονικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να εμβολιαστούμε και να πείσουμε όσους διστάζουν ακόμη», τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης στο μήνυμά του για το νέο έτος

Την ανάγκη να αξιοποιήσουμε όλοι το προνόμιο που μας χάρισε η επιστήμη, να εμβολιαστούμε και να πείσουμε όσους διστάζουν ακόμη, τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης στο μήνυμά του για το νέο έτος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός για να προστατεύσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των ανθρώπων που αγαπάμε, αλλά και για να κρατήσουμε ανοιχτή την κοινωνία και ελεύθερη την οικονομία.

«Η νέα χρονιά ξεκινά με δυσκολίες και αβεβαιότητες. Με παγκόσμιες προκλήσεις - και κυρίως η υγειονομική και η ενεργειακή κρίση - που επηρεάζουν ήδη και τη χώρα μας. Έχουμε ωστόσο τη σιγουριά ότι δεν θα κρατήσουν πολύ. Ότι το 2022 θα φέρει το τέλος της πανδημίας και θα επαναφέρει την κανονικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο», επισημαίνει ο κ. Καλαφάτης.

Αναφερόμενος στην περιοχή αρμοδιότητάς του, υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ότι «προχωρούμε με στέρεα βήματα ώστε η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη ν' αποκτήσουν νέα έργα και υποδομές, νέες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις δουλειάς. Καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα όλων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News