Στο νοσοκομείο μετέβη εκτάκτως ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με οξύ κοιλιακό άλγος, ενώ διαγνώστηκε με οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Σταϊκούρας έκανε εισαγωγή χθες, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, ενώ Σήμερα υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή. ,
Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική. Ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.
Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.