«Έχασε» 5 μέλη της οικογένειάς του από κορωνοϊό, μέσα σε μία εβδομάδα

Ελλάδα
«Έχασε» 5 μέλη της οικογένειάς του από κορωνοϊό, μέσα σε μία εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θεός να μη σου στέλνει τέτοιες… «πρωτιές»

Όταν λέμε πρωτιές δεν εννοούμε πάντα τις χαρούμενες! “Πρωτιά” είναι και στον θάνατο, όπως συνέβη στον Φώτη Μπαλτζίδη, έναν κάτοικο του χωριού Ψυχικού Σερρών, καθώς έχασε σε 7 μέρες πέντε μέλη της οικογένειάς του από κορωνοϊό.

Στην οικογένεια του κ. Μπαλτζίδη μέρα παρά μέρα είχαν και μια κηδεία στο σπίτι τους και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, εκτός από το συναισθηματικό φορτίο, δυστυχώς και το οικονομικό, καθώς το κράτος δεν καλύπτει τα έξοδα κηδείας των θανόντων από κορωνοϊό, εκτός αν κάποιος είναι συνταξιούχος. Μιλώντας στο newsit.gr, ο κ. Φώτης αποκαλύπτει πως όλα ξεκίνησαν από έναν ασυμπτωματικό άνθρωπο στο χωριό τους και δυστυχώς όσοι έφυγαν δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα, εκτός από τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Έτσι κόλλησαν τον κορωνοϊό και “έφυγαν” σε μία εβδομάδα και οι πέντε...

«Έφυγε η νύφη μου, ο πατέρας μου, ο πατέρας της νύφης μου, ο αδερφός του πατέρα μου και η αδερφή της μητέρας μου. Η νύφη μου ήταν 53 ετών, ενώ ο πατέρας μου είχε κάνει εγχείρηση καρδιάς πριν από μια δεκαετία, όπως και ο αδερφός του. Κανείς άλλος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Όλα ξεκίνησαν από μια κηδεία εδώ στο Ψυχικό, όπου τήρησαν τα μέτρα αλλά κάποιος μάλλον είχε τη νόσο. Τώρα πώς κόλλησαν και τι έγινε δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Κόλλησε η νύφη μου, το κόλλησε στον πατέρα της, τη μάνα της, τα παιδιά της και τον αδερφό μου. Ήρθαν τα παιδιά της στον πατέρα μου και στη μάνα μου, κόλλησαν κι αυτοί και μαζί και εγώ. Βέβαια εγώ το πέρασα πολύ χαλαρά έως καθόλου. Δεν το έχω καταλάβει. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι το πλήρωσαν με ένα τίμημα πολύ μεγάλο. “Φύγανε”... Μέσα σε μία εβδομάδα “έφυγαν” όλοι αυτοί. Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο», διηγείται ο κ. Μπαλτζίδης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News