Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία ερευνά η Αστυνομία - Πού επικεντρώνεται - Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία ερευνά η Αστυνομία - Πού επικεντρώνεται - Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα στοιχεία ερευνά η Αστυνομία - Παραμένει μυστήριο από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό η δράστιδα

Νέα στοιχεία φαίνεται πως έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα πριν μερικούς μήνες. Μια υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Mega, το τελευταίο διάστημα η αστυνομία πραγματοποίησε τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες σε ισάριθμα πρόσωπα που ενδέχεται να συνεργάστηκαν με την 35χρονη δράστιδα στην επίθεση.

Μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά μέσα της 35χρονης, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε τέσσερα πρόσωπα τα οποία είχαν επαφές μαζί της την επίμαχη χρονική περίοδο. Το ενδιαφέρον των αρχών, επικεντρώνεται σε έναν 33χρονο, ιδιοκτήτη καφέ, που γνώριζε την 35χρονη και επικοινώνησε μαζί του λίγη ώρα μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα.

Οι αρχές πλέον, σύμφωνα με το mega.com, αναζητούν στοιχεία τα οποία συνδέουν τους τέσσερις υπόπτους με το έγκλημα, καθώς και τον ρόλο που είχαν σε αυτό. Ο κ. Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, σημείωσε στην εκπομπή ότι μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία της 35χρονης, οι αρχές οδηγήθηκαν σε τέσσερα άτομα τα οποία ενδέχεται να την έχουν βοηθήσει.

«Έχουν κάνει την έρευνα και έχουν βρει με ποια πρόσωπα είχε επικοινωνία λίγο πριν, λίγο μετά και την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα». Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ακόμα λείπουν σημαντικά στοιχεία, όπως το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό.

«Το σημαντικό είναι ότι η αστυνομία δεν έχει σταματήσει την έρευνα παρότι είναι δεδομένο ότι έχουμε συγκεκριμένη κατηγορούμενη. Περιμένουμε να δούμε αν από τα τέσσερα άτομα που είναι στο μικροσκόπιο θα μπορέσουμε να έχουμε νέο στοιχείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Σχετικά με την υγεία της Ιωάννας, ο συνήγορος σημείωσε ότι παραμένει στην ίδια κατάσταση. «Είναι στενάχωρο να περνάει ο καιρός και βελτίωση να μην υπάρχει» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News