Απειλές Ερντογάν προς την Ελλάδα: «Θα αντιδράσουμε είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε στρατιωτικά»

Ελλάδα
Απειλές Ερντογάν προς την Ελλάδα: «Θα αντιδράσουμε είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε στρατιωτικά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα άκρα ο Ερντογάν - Απειλεί ευθέως την Ελλάδα: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί - Αν δε μας αντιμετωπίσουν, ας φύγουν από την μέση»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην 949η επέτειο για τη μάχη του Malazgirt.

«Θα πάρουμε ό,τι δικαιούμαστε σε Μαύρη θάλασσα, Μεσόγειο και Αιγαίο», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε απειλητικά, ότι «καλούμε τους συνομιλητές μας να μείνουν μακριά από λάθη που θα τους προκαλέσουν καταστροφή».

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ότι «Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στην Μεσόγειο, στο Αιγαίο και στην Μαύρη Θάλασσα. Ακριβώς όπως δεν λαχταρούμε τη γη, την κυριαρχία ή τα συμφέροντα κανενός, δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ σε αυτό που μας ανήκει. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Καλούμε τους συνομιλητές μας να συνέλθουν. Δεν έχουμε βλέψεις και εδαφικές διεκδικήσεις αλλά κάποιοι δοκιμάζουν την υπομονή μας. Θα αντιδράσουμε είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε στρατιωτικά. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί πληρώνοντας ακόμα και τίμημα. Αν κάποιοι θέλουν να μας αντιμετωπίσουν, ας έρθουν. Ειδάλλως ας φύγουν από την μέση».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News