Παναγιώτης - Ραφαήλ: Έφυγε για το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστώνη

Ελλάδα
Παναγιώτης - Ραφαήλ: Έφυγε για το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειάς του

Μέσα από μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook, η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ ανακοίνωσε πως το παιδάκι, για το οποίο κινητοποιήθηκε ολόκληρη η Ελλάδα, έφυγε χτες για τη Βοστώνη.

Όπως γράφουν: «Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Υπενθυμίζεται πως τo 18 μηνών αγόρι που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία θα εξεταστεί από ομάδα του Boston Children's Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα, ώστε να διαπιστωθεί η καταλληλότητά του προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την πάθησή του.

Ο μέσος όρος διάρκειας της παραμονής του Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Βοστόνη υπολογίζεται σε 2 με 3 μήνες, με βάση τη νοσηλεία ανάλογων περιστατικών.

Ενώ, σύμφωνα με τον απολογισμό της καμπάνιας για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ από το σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, MDA Ελλάς, σε περίπου έναν μήνα, από τις 27/09/2019 έως τις 31/10/2019, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News