Οι νέοι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου,Ιεράπετρας και Χερσονήσου σε ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ

Οι νέοι δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Χερσονήσου μιλούν για τις προτεραιότητές τους (vid)

ακρόαση άρθρου
Δημοτικές
Οι νέοι δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Χερσονήσου μιλούν για τις προτεραιότητές τους (vid)
Τα θέματα της καθημερινότητας αποτελούν βασική προτεραιότητα και για τους τρεις αιρετούς

Το όραμα τους για την επόμενη πενταετία στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης παρουσίασαν στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση μετά την εκλογή τους στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV οι νέοι δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, Μανόλης Μενεγάκης, Ιεράπετρας, Μανόλης Φραγκούλης και Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

Τα θέματα της καθημερινότητας αποτελούν βασική προτεραιότητα και για τους τρεις αιρετούς, με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Μανόλη Μενεγάκη, να αποκαλύπτει πως η πρώτη παρέμβαση που θα κάνει με την ανάληψη των καθηκόντων του τον Ιανουάριο του 2024 θα αφορά στο κυκλοφοριακά του δήμου, έχοντας ήδη σχηματοποιήσει τον οδικό χάρτη που θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε σοβαρά κυκλοφοριακά ζητήματα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ομάδα που θα αποτελέσει το σημείο αιχμής για την εφαρμογή του προγραμματός του, υπογραμμίζοντας πως θα τοποθετηθούν σε καίριες θέσεις εκείνοι που μπορούν πραγματικά να προσφέρουν και  αποκαλύπτοντας πως ρόλο στην υλοποίηση του προγράμματος θα έχουν και πολίτες που δεν έχουν εκλεγεί. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης τονίζοντας ότι εκτός από το σχεδιασμό για το παραλιακό μέτωπο του δήμου, αναγκαίες και ουσιαστικές θα είναι και οι παρεμβάσεις στην ενδοχώρα της Χερσονήσου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα χωριά της Λαγκάδας, αλλά και τις περιοχές του πρώην δήμου Γουβών.

Ο νέος δήμαρχος της Ιεράπετρας, Μανόλης Φραγκούλης, αποκάλυψε πως ένιωθε το ρεύμα προς τον συνδυασμό του και πίστευε ότι θα μπορούσε να νικήσει στις εκλογές, λαμβάνοντας τα μηνύματα των πολιτών. Παράλληλα αναφέρθηκε στα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, τα οποία συνιστούν άμεση προτεραιότητά του.

Δείτε την εκπομπή

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News