Δήλωση Γιάννη Σέγκου για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Δημοτικές
Δήλωση Γιάννη Σέγκου για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εύχομαι από καρδιάς ο νέος δήμαρχος της Χερσονήσου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σύνθετο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει», αναφέρει μεταξύ άλλων ο απερχόμενος δήμαρχος

Με την παραδοχή ότι η πλειονότητα των εκλογέων στη Χερσόνησο έδωσε εντολή διοίκησης του Δήμου στον κ. Δοξαστάκη και την ευχή ο νέος δήμαρχος να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σύνθετο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει, ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Σέγκος προέβη σε γραπτή δήλωση σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών που τον έφερε στη μείζονα αντιπολίτευση.

Όπως αναλυτικά αναφέρει ο Γιάννης Σέγκος, «η πλειονότητα των εκλογέων της Χερσονήσου έδωσε την εντολή διοίκησης του Δήμου στον κύριο Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Με την επιλογή τους αυτή οι συνδημότες μου που τον στήριξαν, τον εμπιστεύονται καλώντας τον να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη και αναζωογόνησή του.

Οι προσδοκίες και οι αναμονές όλων των συμπολιτών μας για τη Χερσόνησο της βιώσιμης ανάπτυξης είναι κοινές. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις σε καμία περίπτωση δεν αντιστρατεύονται τον κοινό μας στόχο.  

Εύχομαι από καρδιάς ο νέος δήμαρχος της Χερσονήσου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σύνθετο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει.

Επιπροσθέτως, θέλω να γνωρίζει ότι θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στη διαμόρφωση κλίματος σύμπνοιας και σύνεσης, προκειμένου ο Δήμος μας να πάει μπροστά, καταλύοντας στην πράξη τις φορτίσεις και τις εντάσεις του παρελθόντος.

Πεποίθησή μου είναι ότι στη μάχη για την ψυχή της Χερσονήσου, όλοι μας οφείλουμε να είμαστε παρόντες. Με τις προτάσεις και τις θέσεις μας, τις ιδέες και τις απόψεις μας. Και αυτό γιατί μέλημα όλων μας, δεν μπορεί παρά να είναι η αυτονόητη υποχρέωση: Μια ανθρώπινη, σύγχρονη και ανταγωνιστική Χερσόνησος».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News