Ζαχαρίας Δοξαστάκης

To «ευχαριστώ» του Ζαχαρία Δοξαστάκη - «Θα εργαστώ ακούραστα για τη Χερσόνησο των ονείρων μας»

Δημοτικές
To «ευχαριστώ» του Ζαχαρία Δοξαστάκη - «Θα εργαστώ ακούραστα για τη Χερσόνησο των ονείρων μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το χθεσινό καταλυτικό εκλογικό αποτέλεσμα με γέμισε χαρά, συγκίνηση, και ευθύνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Δοξαστάκης

Με την υπόσχεση σε όσους τον ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που δεν το έκαναν ότι θα εργαστεί ακούραστα και αδιάλειπτα για έναν Δήμο που θα γυρίσει σελίδα, ώστε να γίνει «η Χερσόνησος των ονείρων μας», όπως χαρακτηριστικά λέει, ο νέος δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης ευχαριστεί μέσω των social media τους δημότες για την αποδοχή προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Το χθεσινό καταλυτικό εκλογικό αποτέλεσμα με γέμισε χαρά, συγκίνηση, και ευθύνη. Η αποδοχή που εκφράστηκε στο πρόσωπό μου, σε όλη την ομάδα «ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ» και στο πρόγραμμα που εκπονήσαμε, με υποχρεώνει αυτονόητα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους για την επιλογή σας. Αλλά ταυτόχρονα, με δεσμεύει με όρκο τιμής να μην σας απογοητεύσω ούτε στιγμή, να εργαστώ με συνέπεια, διαφάνεια και ομαδικότητα, ώστε να ανταποκριθώ στις ελπίδες ΟΛΩΝ μας για έναν Δήμο Χερσονήσου, που να ανταποκρίνεται τόσο στο ιστορικό και πολιτιστικό του φορτίο, όσο και στην αστείρευτη παραγωγική δύναμη των κατοίκων και του φυσικού περιβάλλοντός του.

Ευχαριστώ από καρδιάς και όσες/όσους δεν μας επέλεξαν και τους διαβεβαιώνω ότι, μετά τη 15η Οκτώβρη δεν μας χωρίζει ΤΙΠΟΤΑ! Αντιθέτως, μας ενώνει η ανάγκη της ολόπλευρης ανάπτυξης του τόπου και η συμμετοχή σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ώστε εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας να ζήσουμε σε έναν τόπο που θα μας προσφέρει ποιότητα, υπερηφάνεια και ευκαιρίες. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους! Σας καλώ να συμμετέχετε στις τοπικές συνελεύσεις των κοινοτήτων και να διατυπώσετε ιδέες και προτάσεις, τις καλύτερες των οποίων ο Δήμος θα θέτει ως προτεραιότητα.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας και σας υπόσχομαι να εργάζομαι ακούραστα και αδιάλειπτα, να σας επισκέπτομαι επιτόπου όσο πιο συχνά γίνεται, να συζητώ μαζί σας, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μαζί, να διεκδικούμε δυναμικά από την κεντρική εξουσία αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν, ώστε ο Δήμος μας να γυρίσει σελίδα και να γίνει η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ των ονείρων μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News