Καραμαλάκης

Κοσμοπλημμύρα για τον Μιχάλη Καραμαλάκη σε Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες

Δημοτικές
Κοσμοπλημμύρα για τον Μιχάλη Καραμαλάκη σε Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικό και συγκινητικό ήταν το «παρών» του κόσμου στην περιοδεία του Μιχάλη Καραμαλάκη στην Πυργού και στις  Άνω και Κάτω Ασίτες

Δημότες κάθε ηλικίας έσπευσαν από νωρίς να βρεθούν στα σημεία συνάντησης για να ευχηθούν στον επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η πόλη μας», Μιχάλη Καραμαλάκη, «καλή επιτυχία» στις εκλογές αλλά και να του δηλώσουν την ένθερμη στήριξη στο πρόσωπό του.

Η αμεσότητα, η αυθεντική επικοινωνία και η εγκαρδιότητα, χαρακτήρισαν τις συναντήσεις του Μιχάλη Καραμαλάκη και στις τρεις διαφορετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν  οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων, με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη των δυσκολιών και των προβλημάτων που βιώνουν καθημερινά αλλά και την περιθωριοποίηση των περιοχών τους τα τελευταία χρόνια.  

Το κλίμα υποστήριξης στο πρόσωπο του Μιχάλη Καραμαλάκη και στην παράταξή του, καταγράφηκε από την πρώτη στιγμή της περιοδείας καθώς οι εκδηλώσεις αγάπης των δημοτών στο πρόσωπο του υποψηφίου  δημάρχου ήταν έντονες και πραγματικά συγκινητικές.  

Με το πέρας της περιοδείας στην Πυργού, τις Άνω και Κάτω Ασίτες, ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Η παράταξή μας δεσμεύεται να υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του τόπου μας. Για εμάς προτεραιότητα έχουν οι δημότες, όπου κι αν κατοικούν. Στο κέντρο της πόλης, στις γειτονιές ή στις κοινότητες, όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα. Υπόσχομαι πως οι σχέσεις εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε με τους ανθρώπους της Πυργούς, των Άνω και Κάτω Ασιτών όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστούν και από τη νέα μου ιδιότητα, εφόσον την επομένη των εκλογών αποτελέσουμε τη νέα δημοτική αρχή». 

Δείτε τις εικόνες: 

Καραμαλάκης
Καραμαλάκης
Καραμαλάκης
Καραμαλάκης
Καραμαλάκης
Καραμαλάκης
Καραμαλάκης
Καραμαλάκης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News