εκλογες

Θεσσαλονίκη: «Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή», δήλωσε ο Κ. Ζέρβας

Εκλογές
Θεσσαλονίκη: «Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή», δήλωσε ο Κ. Ζέρβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το αποτέλεσμα του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών

«Σε όλη μου τη διαδρομή στον Δήμο Θεσσαλονίκης είχα γνώμονα μόνο ένα πράγμα, την εξέλιξη της πόλης: Εξέλιξη πολιτική, κοινωνική, αναπτυξιακή. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε φυγομάχησα, ακόμα κι όταν έπρεπε να πάρω προσωπικό κόστος. Κι η πόλη με τίμησε για αυτό, εκλέγοντάς με δήμαρχό της», ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Ζέρβα μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με νικητή τον Στέλιο Αγγελούδη.

Ο κ. Ζέρβας, στη δήλωσή του, πρόσθεσε πως «τέσσερα χρόνια μετά, είμαι περήφανος γιατί μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον, που ναρκοθετήθηκε από την απλή αναλογική, η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με σημαντικές προοπτικές. Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή. Δεν είμαι πολιτικός, για να κινούμαι με βάση τον πολιτικό χρόνο. Αλλά ένας πολίτης, ανάμεσα σε ίσους, που τον εμπιστευτήκατε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη. Και αυτό ακριβώς έκανα».

Συγχαίροντας τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, ο κ. Ζέρβας ανέφερε:«Είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθειά του από το μηδέν. Εύχομαι να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και να προχωρήσει όλα τα μεγάλα έργα, όλα τα έργα της καθημερινότητας. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη». Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης για οτιδήποτε χρειαστεί τονίζοντας: «Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα».

Τέλος, ο κ. Ζέρβας, ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συνεργάτες τους, τους εθελοντές και τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News