Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Η τελική απόφαση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης θα παρθεί το επόμενο διήμερο

Σπορ
Η τελική απόφαση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης θα παρθεί το επόμενο διήμερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζει το σημείο παραλαβής των πακέτων συμμετοχής

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη και οι οποίες αναμένεται να έχουν διάρκεια και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι εύλογο να προκαλούν ερωτηματικά σε διοργανωτές και συμμετέχοντες αναφορικά με την διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που είναι προγραμματισμένος να γίνει την προσεχή Κυριακή στο Αρκαλοχώρι με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 6000! Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος ακύρωσης του αγώνα όμως η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί αύριο το βράδυ ή το Σάββατο το πρωί, οπότε και θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση. 
Αναλυτικά όπως γίνεται γνωστό από τους διοργανωτές: «Οι καιρικές συνθήκες φαίνεται να βελτιώνονται την Κυριακή. Οι προβλέψεις δείχνουν ασθενή βροχή, γεγονός που δεν αποτελεί λόγο αναβολής ενός αγώνα δρόμου. Επιπλέον, τα έντονα καιρικά φαινόμενα φαίνεται να επηρεάζουν κυρίως τη Δυτική Κρήτη (Νομό Χανιών και Ρεθύμνου).
Ωστόσο, η τελική απόφαση για την έκβαση του αγώνα θα παρθεί αργά την Παρασκευή ή το Σάββατο το πρωί, όταν θα έχουμε πλέον καθαρή εικόνα για τον καιρό. Σε κάθε περίπτωση, η παράδοση του υλικού θα γίνει κανονικά το Σάββατο (11:00 - 18:00) στο Ηράκλειο.
Κατανοούμε την αναστάτωση, κυρίως για όσους ταξιδεύουν εκτός Κρήτης, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τη φύση. Είμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές για να πάρουμε τη σωστή απόφαση για την ασφάλεια όλων μας.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μόλις οριστικοποιηθεί η απόφαση για την Κυριακή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση»
.

Από τα ΚΤΕΛ τα πακέτα συμμετοχής
Εν τω μεταξύ, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για αυξημένη βροχόπτωση το Σάββατο στο Ηράκλειο, οι διοργανωτές προχώρησαν σε αλλαγή του σημείου παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, ώστε η διαδικασία να πραγματοποιηθεί ομαλά σε κλειστό χώρο.
Το νέο σημείο παραλαβής είναι το παλιό ΚΤΕΛ (δίπλα στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου), το οποίο βρίσκεται ακριβώς έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου.
Ώρες παραλαβής: Σάββατο, 11:00 - 18:00
Μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη εδώ: https://maps.app.goo.gl/g29v7Vc27zeDASWj6
Η παραλαβή στο Αρκαλοχώρι θα γίνει κανονικά την Κυριακή για όσους δεν προλάβουν το Σάββατο. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News