Με μεγάλη επιτυχία και έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκε το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2026 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας - Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) στην παραλία της Βουλιαγμένης.
Οι Αργοναύτες Ηρακλείου συμμετείχαν με τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα των 7.5 χιλιομέτρων Εφήβων (Κ16/Κ17), κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα των 7.5 χιλιομέτρων Εφήβων (Κ16/Κ17) με χρόνο 1:15'40.0. Ο νεαρός κολυμβητής, που ανήκει στη δύναμη του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ) αλλά προπονείται με τον Κώστα Φίλικα, αποδεικνύει ότι η συστηματική δουλειά και η σωστή καθοδήγηση φέρνουν κορυφαία αποτελέσματα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιάννη και στον προπονητή του κ. Φίλικα και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς που ακολουθεί, με την πεποίθηση ότι το μέλλον τούς επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
Σπορ
Σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Πετράκη το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Μαραθώνιας Κολύμβησης
Σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Πετράκη το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Μαραθώνιας Κολύμβησης
Ο νεαρός κολυμβητής, που ανήκει στη δύναμη του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ) αλλά προπονείται με τον Κώστα Φίλικα έκανε χρόνο 1:15'40.0 στα 7.5 χλμ.
