Συγχρονισμένη Εθνική Κουτράκη

Xρυσό μετάλλιο για την Άρτεμη Κουτράκη του ΚΟΗ στο Ευρωπαϊκό στο Ελεύθερο ομαδικό (vid.)

Σπορ
Xρυσό μετάλλιο για την Άρτεμη Κουτράκη του ΚΟΗ στο Ευρωπαϊκό στο Ελεύθερο ομαδικό (vid.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία παρουσία είχε η Εθνική στο Βελιγράδι καθώς με την παρουσία τους βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης… 

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, το απόγευμα της Παρασκευής (14/6) στο Βελιγράδι, η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην οποία συμμετείχε και η ηρακλειώτισσα κολυμβήτρια του ΚΟΗ Άρτεμη Κουτράκη

Τα λαμπερά κορίτσια μας κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης και το χρυσό μετάλλιο στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού, υψώνοντας την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό με την παράλληλη ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

Εθνική συγχρονισμένης Κουτράκη

Η υπέροχη ομάδα μας, αποτελούμενη από τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Άρτεμη Κουτράκη, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου, εκτέλεσε θαυμάσια το πρόγραμμά της, με θέμα “Warriors” και συγκέντρωσε 270.1980 βαθμούς που ήταν αρκετοί για να την κατατάξουν πρώτη και καλύτερη. (στη θέση της Χανιώτισσας Ιφιγένειας Κρομμυδάκη, που είχε αγωνιστεί στον προκριματικό, αλλά δεν έπεσε στον τελικό λόγω τραυματισμού, αγωνίστηκε στον τελικό η πρώτη αναπληρωματική στο συγκεκριμένο αγώνισμα Άρτεμη Κουτράκη).

Εθνική συγχρονισμένης Κουτράκη

Είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η Εθνική μας στη διοργάνωση και τρίτο συνολικά (πήρε και δύο ασημένια). Επίσης είναι το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στην ιστορία των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και 12ο συνολικά (1 χρυσό, 5 ασημένια, 6 χάλκινα).

Το ασημένιο μετάλλιο στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού κατέκτησε η Ιταλία με 254.7454 βαθμούς και το χάλκινο η Μ. Βρετανία με 219.0228 βαθμούς.

 

Εθνική συγχρονισμένης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News