Εθνική στίβου άφιξη
photo segas.gr

Eπέστρεψε η Εθνική στίβου από το Ευρωπαϊκό με το 3ο μετάλλιο

Σπορ
Eπέστρεψε η Εθνική στίβου από το Ευρωπαϊκό με το 3ο μετάλλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Σοφία Σακοράφα συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας,

Στην Ελλάδα επέστρεψε σήμερα το τελευταίο γκρουπ της εθνικής ομάδας, που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ανάμεσα στα μέλη της αποστολής ήταν και ο Εμμανουήλ Καραλής, που πριν ένα 24ωρο έκανε εξαιρετικό αγώνα και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ προσφέροντας μοναδικές στιγμές στη χώρα μας.

Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε επιστροφή ομάδας και μαζί της ήταν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, το αναπληρωματικό μέλος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη και το μέλος της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας, Λούλα Καρατζά.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να κυνηγούν τους στόχους τους.

Καραλής μετάλλιο
photo intime

Ο Καραλής ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή, χάρη στο ασημένιο μετάλλιο στη Ρώμη. Ο αθλητής ανταποκρίθηκε με χαρά σε όσους θέλησαν να ένα αυτόγραφο, έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλες και έκανε δηλώσεις στα κανάλια που τον περίμεναν υπομονετικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστημένη από την παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Τα 52 μέλη της ελληνικής αποστολής έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Κάποια κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, κάποιοι όχι, όλοι ανεξαιρέτως εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας. Ο αθλητισμός έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές και εμείς ως Ομοσπονδία είμαστε δίπλα στα παιδιά να τα στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα σε όσους και όσες προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επόμενο ραντεβού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ18 στην Πάτρα για να θαυμάσουμε το νέο αίμα του χώρου κι έπειτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Βόλο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Τζένγκο Κυριαζής στίβος

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News