Μακρυγιάννης Αθυμαρίτης κολύμβηση

Στο Ηράκλειο για προετοιμασία ενόψει Ευρωπαϊκού και Ολυμπιακών Αγώνων Μακρυγιάννης και Αθυμαρίτης

Σπορ
Στο Ηράκλειο για προετοιμασία ενόψει Ευρωπαϊκού και Ολυμπιακών Αγώνων Μακρυγιάννης και Αθυμαρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο πρωταθλητής στα 100μ. ύπτιο βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Λίντο...

 
Για προετοιμασία βρίσκεται στη Χερσόνησο, αυτό το διάστημα, ο διεθνής κολυμβητής Βαγγέλης Μακρυγιάννης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Αθυμαρίτης. Ο πρωταθλητής των 100μ. ύπτιο έχει κλείσει θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και η προετοιμασία του εντείνεται αυτό το διάστημα αφού προηγείται το Ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι.

Μακρυγιάννης Αθυμαρίτης κολύμβηση

«Αρχικά έχουμε μπροστά μας το Ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι στις 17 Ιουνίου, όπου ενδεχομένως να μην είναι στα 100μ. ύπτιο όλοι οι κορυφαίοι του αθλήματος και ο Βαγγέλης ίσως να έχει κάποια διάκριση. Θα ακολουθήσει ένα καμπ προετοιμασίας σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη και στις 24 Ιουλίου θα αναχωρήσουμε για το Παρίσι. Θα αγωνιστούμε στις 28 Ιουλίου, σε έναν αρκετά δύσκολο αγώνα, με υψηλό συναγωνισμό όπου θα επιδιώξουμε τη διάκριση με την είσοδο στην 8άδα του τελικού», ανέφερε στη «Ν.Κ.» ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Μακρυγιάννης κολύμβηση

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο Δημήτρης Αθυμαρίτης με τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη βρέθηκαν Τετάρτη και Πέμπτη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου όπου αθλητές-τριες και προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν την προπόνηση ενός αθλητή υψηλού επιπέδου. Μάλιστα ο ομοσπονδιακός προπονητής πραγματοποίησε και δύο παρουσιάσεις επιμόρφωσης, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, στους προπονητές.

Μακρυγιάννης Αθυμαρίτης κολύμβηση

Το θέμα της πρώτης ημέρας ήταν η μέτρηση φυσιολογικών παραμέτρων αερόβιας προπόνησης ενώ υπήρξε και το πρακτικό κομμάτι μέσα στο νερό με ανάλυση τεχνικής άσκησης, στροφές κ.τ.λ. το οποίο παρακολούθησαν και οι παρευρισκόμενοι αθλητές-τριες που είδαν υψηλού επιπέδου άθληση ως προς το τεχνικό κομμάτι στο ύπτιο. Σήμερα το θέμα ήταν η διόρθωση των λαθών της τεχνικής στα στιλ.  

Μακρυγιάννης Μαρίνη κολύμβηση

 

    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News