Ράλλυ Κρήτης Μένανδρος Παντελλίδης

 Τιμή για το ΕΑΚΗ η συνδιοργάνωση του 45ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης

Σπορ
 Τιμή για το ΕΑΚΗ η συνδιοργάνωση του 45ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Παραδειγματιζόμαστε μέσα από όλο αυτό και οδηγούμε με ασφάλεια",  τονίζει ο Μένανδρος Παντελλίδης.

 

"Ήταν τιμή και χαρά του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, που συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στη μεγαλύτερη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί μας, το 45ο Ράλλυ Κρήτης, το οποίο διεξήχθη και φέτος με μεγάλη επιτυχία και πρόσφερε θέαμα στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην  Κρήτη. Παραδειγματιζόμαστε μέσα από όλο αυτό και οδηγούμε με ασφάλεια",  τονίζει ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μένανδρος Παντελλίδης.

Ο αγώνας ξεκίνησε, με την πανηγυρική εκκίνηση την Παρασκευή 24/05/2024, από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.Το αγωνιστικό σκέλος ξεκίνησε το Σάββατο 25 Μαΐου στις 15:00 στο χώρο του Service Park, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.- Κλειστό γυμναστήριο Λίντο).

Στον ίδιο χώρο, λειτούργησε και η γραμματεία του αγώνα. Ο αγώνας ήταν διήμερος και περιελάμβανε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 70,96 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ράλλυ Κρήτης παρουσίαση

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν δύο επαναλαμβανόμενα περάσματα από την ειδική διαδρομή  “Ποταμιές” ενώ τη Κυριακή το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές “Κεράσια” & “Αυγενική” που διεξήχθησαν 3 φορές, έκαστη.

Το 45ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης το διήμερο 25 & 26 Μαΐου, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου, με την στήριξη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Ράλλυ Κρήτης Τσαπάκης Γιάννης

Αρωγοί και πολύτιμη βοήθεια, ήταν επίσης και οι Δήμοι Χερσονήσου και Γόρτυνας.

Ενώ για άλλη μια χρονιά, η Ελληνική Αστυνομία, το τμήμα Τροχαίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, στήριξαν την διοργάνωση και προσέφεραν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικής περίθαλψης στο 45ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης.

Ράλλυ Κρήτης Μένανδρος Παντελλίδης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News