Εκκίνησης Ράλλυ Κρήτης

Εντυπωσιακή η εκκίνηση του 45ου Η &Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης στο κέντρο της πόλης (vid.)

Σπορ
Εντυπωσιακή η εκκίνηση του 45ου Η &Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης στο κέντρο της πόλης (vid.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινάει αύριο η αγωνιστική δράση με τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές στις Ποταμιές...

Με μία εντυπωσιακή, πανηγυρική εκκίνηση που συγκέντρωσε τα βλέμματα πλήθους κόσμου, παρουσιάστηκαν σήμερα τα 32 πληρώματα του 45ου Η &Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, στο κέντρο της πόλης.
«Ξανά σε γνώριμα λημέρια, στο Ράλλυ Κρήτης. Φέτος είχαμε πει ότι δεν θα ακολουθήσουμε το πρωτάθλημα αλλά ήταν δύσκολο να μην είμαστε στον αγώνα της πατρίδας μας, ειδικά με τόσο ωραίες συμμετοχές. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, χωρίς το άγχος του πρωταθλητή και ευελπιστούμε να κερδίσει ο καλύτερος», δήλωσε στο neakriti.gr ο πολυνίκης του θεσμού Γιώργος Αναπολιωτάκης ενώ ο συνοδηγός του Θανάσης Τσιούκας συμπλήρωσε: «Είναι ευχάριστο που αρχίζει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ασφάλτου από τον τόπο μας. Ευελπιστούμε να γίνει ένας όμορφος αγώνας με ωραίες ειδικές».

Εκκίνηση Ράλλυ Κρήτης Αναπολιωτάκης

 

Το μέλος του διοργανωτή Αθλητικού Ομίλου Κρήτης Γιώργος Γιακουμάκης σημείωσε: «Μετά από πολλά χρόνια γίνεται πανηγυρική εκκίνηση στο κέντρο του Ηρακλείου. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος και τα πληρώματα. Στο βουνό θα βρεθούν 32 πληρώματα, 12 εκτός Κρήτης. Ευχόμαστε έναν καλό και ασφαλή αγώνα». Ο Χρήστος Αυγερόπουλος είπε: «Ξανά εδώ μετά το 2021. Με λίγα λόγια θα πω ότι έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες. Συγχαρητήρια στην οργάνωση γιατί όταν είναι τέτοια η αρχή, περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και το Σαββατοκύριακο. Χαίρομαι που κάνουμε βήματα μπροστά στους ελληνικούς αγώνες". Ο έμπειρος Θανάσης Τσολακίδης συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος στο Ράλλυ Κρήτης και περιμένουμε να δούμε έναν καλό συναγωνιστμό στις ειδικές». Τέλος ο συνοδηγός, Γιώργος Πολυζώης δήλωσε: «Είναι ένας ωραίος σχεδιασμένος αγώνας, με ειδικές γλιστερές ενώ φέτος έχει και ωραίο συναγωνισμό. Εύχομαι να το ευχαριστηθούν όλα τα πληρώματα».

Εκκίνησης Ράλλυ Κρήτης

 Ο αγώνας περιλαμβάνει οκτώ ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 70,96 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Αύριο η εκκίνηση θα δοθεί από τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ στο κλειστό του Λίντο στις 15:00 ενώ οι δύο ειδικές  στις Ποταμιές θα γίνουν 15:48 και 17:13 .

Πρόγραμμα Ράλλυ Σάββατο

Αύριο το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές "Κεράσια" & "Αυγενική" που θα διεξαχθούν τρεις φορές η κάθε μία. Στις 10:31 θα ξεκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο από την 3η ειδική στα «Κεράσια» ενώ θα ακολουθήσει η 4η ειδική στην «Αυγενική» στις 10:58, η επαναλαμβανόμενη στα «Κεράσια» έχει οριστεί για τις 12:56 ενώ αυτή στην «Αυγενική» στις 13:23. Οι τελευταίες ειδικές είναι στα Κεράσια (15:21) και στην Αυγενική (15:48). Ο τερματισμός στο ΕΑΚΗ υπολογίζεται στις 16:30 ενώ στις 18:00 θα γίνουν οι απονομές του αγώνα στον ίδιο χώρο.

Πρόγραμμα Ράλλυ Κυριακή

 

Δείτε το βίντεο της Κρήτη TV: 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News