ΝΑΣΑΝ SUP

Mετάλλια και διακρίσεις για το Ν.Α.Σ.Α.Ν στους αγώνες Sup της Σητείας 

Σπορ
Mετάλλια και διακρίσεις για το Ν.Α.Σ.Α.Ν στους αγώνες Sup της Σητείας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίδαξαν «ευ αγωνίζεσθε» δύο αθλήτριες της ομάδας του Αγίου Νικολάου 

Στην όμορφη πόλη της Σητείας βρέθηκε ο σύλλογος του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου (ΝΑΣΑΝ)  το τριήμερο 10-12 Μάϊου όπου  συμμετείχε με αποστολή 10 αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά και για δεύτερη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάπτυξης SUP που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία κανόε καγιάκ και τον ΝΟ Σητείας.
Η αρχή έγινε με τον τεχνικό αγώνα όπου οι αθλητές του ΝΑΣΑΝ κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο τρεις φορές αποκομίζοντας δύο χρυσά με τους : Φαρσάρη Νίκο στην κατηγορία Παμπαίδες (2010-2011), τη Φιρφιρή Άννα στην κατηγορία Κορασίδων (2008-2009) και τον Φαρσάρη Μάνο με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων (2008-2009). Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι αθλητές Ορφανάκης Μιχάλης και Αθανασάκη Γεωργία όπου τερμάτισαν 4οι.
 Αξίζει αναφοράς  το παράδειγμα ευγενής άμιλλας και "ευ αγωνίζεσθε" της  Άννα Φιρφιρή, που μαζί με την Ελίνα Μαγραπιδάκη δεν έκαναν καλή εκκίνηση. Η Άννα που τερμάτισε πρώτη, είχε μείνει 4η περίπου στην αρχή ενώ η Ελίνα έπεσε και έμεινε πίσω, χάνοντας το κουπί της. Η Άννα το αντιλήφθηκε και αμέσως έπιασε το κουπί και το έδωσε στην Ελίνα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να μείνουν και τα δύο κορίτσια ακόμα πιο πίσω συγκριτικά με τις συναθλήτριες τους, αλλά έδειξαν πως το να πάει καλά η ομάδα είναι πιο σημαντικό από την ατομική νίκη! 
 
Αναλυτικά:
 
Τεχνικός αγώνας 1000μ
 
Παίδες

2ος Μανόλης Φαρσάρης
4ος Μιχάλης Ορφανάκης
16ος Θωμάς Δετοράκης-Λουμάι
 
Κορασίδες
1η Άννα Φιρφιρή
10η Ελένη-Κωνσταντίνα Μαγραπιδάκη
 
Τεχνικός αγώνας 400μ 
 
Παμπαίδες 

1ος Νίκος Φαρσάρης
 
Παίδες (αρχάριοι)
9ος Χριστόφορος Ορφανάκης
 
Παγκορασίδες
4η Γεωργία Αθανασάκη
6η Ελπίδα Βογιατζή
11η Γεωργία-Νεφέλη Βαρδαβά
 
Ακολούθησε ο αγώνας των sprint 200μ όπου ο Φαρσάρης Μάνος τερμάτισε 2ος ενώ ο Φαρσαρης Νίκος τερμάτισε 1ος. Πολύ καλή παρουσία είχε και πάλι η Αθανασάκη Γεωργία που τερμάτισε 4η.
 
Αναλυτικά:
 
Tελικοί – Σπριντ 200μ
 
Παμπαίδες

1ος Νίκος Φαρσάρης
 
Παίδες
3ος Μανόλης Φαρσάρης
8ος Μιχάλης Ορφανάκης
 
Παγκορασίδες 
4η Γεωργία Αθανασάκη
 
Ημιτελικοί – Σπριντ 200μ
 
Κορασίδες
5η Άννα Φιρφιρή
8η Ελένη-Κωνσταντίνα Μαγραπιδάκη
 
Παίδες 
8ος Θωμάς Λουμάι Δετοράκης
 
Παγκορασίδες 
5η Ελπίδα Βογιατζή
6η Γεωργία-Νεφέλη Βαρδαβά
 
Παίδες (αρχάριοι) – 100μ
5ος Χριστόφορος Ορφανάκης
 
 
"Η συνολική εικόνα των αθλητών μας τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό μας αφήνει ικανοποιημένους και σίγουρα είμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειες που κατέβαλαν σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με υψηλού επιπέδου αθλητές. 
 
Την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φαρσάρης Μιχάλης, ο προπονητής Γρηγοράκης Δημήτρης αλλά και οι γονείς που παρείχαν την πολύτιμη βοήθεια τους προς την ομάδα.
 
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους εθελοντές, το δήμο Σητείας και ειδικά στο ΝΟΣ, και όσους υποστήριξαν την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Ήταν εμφανές  πόσο δαπανηρός ήταν ο αγώνας αυτός για το ΝΟΣ, τόσο σε χρήμα αλλά και χρόνο για τη διοργάνωση αυτή.  
 
Τα λάθη στο σχεδιασμό της μεγάλης απόστασης από την ομοσπονδία, θα πρέπει να αποτελέσουν μάθημα και εμπειρία για το μέλλον για όλους μας",
τονίζουν στο Ν.Α.Σ.Α.Ν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News