Πόλο ΝΟΧ Πάτρα

Υποβιβάστηκε ο ΝΟΧανίων από την Α1 πόλο των Ανδρών

Σπορ
Υποβιβάστηκε ο ΝΟΧανίων από την Α1 πόλο των Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε και στο δεύτερο παιχνίδι των play out με τη ΝΕ Πατρών… 

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES την φετινή περίοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη δεν τα κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των play out, γνωρίζοντας την ήττα με 8-7. Το αποτέλεσμα αυτό ισοδυναμεί με τον υποβιβασμό για τον ΝΟΧ Α στην Α2 κατηγορία, με την ομάδα της Πάτρας να είναι αυτή που παραμένει στην Α1.

Ο ΝΟΧ έκανε μια μεγάλη προσπάθεια ειδικότερα στην τρίτη περίοδο, γυρίζοντας το σκορ από 4-1 σε 5-4 υπέρ του, ωστόσο από τη στιγμή που βρέθηκε πάλι μπροστά στο σκορ με 6-5 ο ΝΟ Πατρών διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-3, 4-1, 2-3

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουράσοβ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 3, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 1, Γαβαλάς 2, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News