ΠΟΛΟ ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ

Στη 2η θέση του Πανελλήνιου Σχολικού πόλο το ΓΕΛ Χανίων

Σπορ
Στη 2η θέση του Πανελλήνιου Σχολικού πόλο το ΓΕΛ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας τη σφραγίδα των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η Σχολική Ομάδα Χανίων κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο φετινό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Λυκείων. Με τον Μάνθο Βουλγαράκη να έχει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης η ομάδα των Χανίων έπαιξε στον τελικό της διοργάνωσης, χάνοντας από το ΓΕΛ Βουλιαγμένης στον τελικό.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Καλογερή Νικόλαο για την στήριξη του στην ομάδα, καθώς και στη διοίκηση του ΝΟ Χανίων που χωρίς αυτούς δεν θα φτάναμε εδώ», σημειώνει σε δηλώσεις του ο Μ. Βουλγαράκης.
Την αποστολή της σχολικής ομάδας Χανίων αποτέλεσαν οι: Πάολο Σάχου, Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, Μιχάλης Ξυφανταράκης, Σταύρος Ζουζούνης, Αντώνης Σκουνάκης, Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Γιώργος Γράσσος, Γιώργος Μητράκης, Σταύρος Ριζωνάκης, Νίκος Νικολακάκης, Ραφαήλ Λιονάκης, Γιώργος Τζανακάκης, Οδυσσέας Κοκολάκης, Αγγελος Βαρουξής, Λευτέρης Κρασαδάκης, Μάριος Κουνδουράκης και Γιάννης Αντωνογιαννάκης.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News