Πανευρωπαϊκό Ζαϊμάκης Ζίου Ζίτσου

Mε χρυσό μετάλλιο επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Ζίου Ζίτσου η Ξενάκη του «Αθλόπολις» (pics)

Σπορ
Mε χρυσό μετάλλιο επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Ζίου Ζίτσου η Ξενάκη του «Αθλόπολις» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία επιτυχία για την αθλήτρια του Γιώργου Ζαϊμάκη… 

Η Ζένια Ξενάκη του Αθόπολις μετά το μετάλλιο που κατέκτησε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου το 2023 , κατάφερε να κατακτήσει την Ευρώπη και να φέρει το χρυσό μετάλλιο στην πόλη μας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη το τριήμερο 5-7/04/2024 στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

Ζαϊμάκης Ζίου Ζίτσου

Σημαντική όμως είναι και η διάκριση για τον Δημήτρη Μορφιαδάκη, που κατάφερε στην παρθενική του εμφάνιση σε διεθνές επίπεδο να πάρει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Ζαϊμάκης Ζίου Ζίτσου Αθλόπολις

Ο Ορέστης Καραντινάκης και η Σοφία Ψυλλάκη, σε πολύ δύσκολες κατηγορίες , μετά από συγκλονιστικούς αγώνες, έχασαν στο μικρό τελικό, γεγονός που τους πείσμωσε ακόμα περισσότερο και περιμένουν να πάρουν τη ρεβάνς στο Παγκόσμιο τον Οκτώβριο.
Πολύ καλή ήταν η παρουσία για την Κωνσταντίνα Παχάκη και τον Ανδρέα Τσατσάκη.

Ζαϊμάκης Ζίου Ζίτσου Αθλόπολις

Στο σύνολό της η ελληνική αποστολή Ζίου Ζίτσου μόνο περήφανους μπορεί να μας κάνει , καθώς κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε 29 χώρες.
«Ευχαριστώ τους αθλητές μου για την προσπάθειά τους, την δυναμική τους και την αγωνιστικότητά τους. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι πρώτη φορά συμμετείχαν σε αγώνες διεθνούς επιπέδου, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, σε πολύ δύσκολους και δυνατούς αγώνες. Υπερήφανος για όλα μου τα παιδιά και συγκινημένος στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον επόμενό μας στόχο που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Οκτώβριο», δήλωσε ο προπονητής του «Αθλόπολις», Γιώργος Ζαϊμάκης. 

Ζαϊμάκης Ζίου Ζίτσου Αθλόπολις
Αθλόπολις Ζίου Ζίτσου
Αθλόπολις Ζίου Ζίτσου

 

Αθλόπολις Ζίου Ζίτσου

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News