ΝΟΧ ΠΟΛΟ

Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες του ΝΟΧανίων

Σπορ
Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες του ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Εθνική στα Χανιά οι Άνδρες, με τον Πανιώνιο εκτός οι Γυναίκες

Στις… επάλξεις επιστρέφουν η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES, δίνοντας τα πρώτα τους παιχνίδια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για την Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Ανδρική ομάδα θα φιλοξενήσει στο κολυμβητήριο Χανίων τον Εθνικό ενώ οι Γυναίκες θα κάνουν επανεκκίνηση, παίζοντας με τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με στόχο την κατάκτηση της νίκης, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη β’ φάση της σεζόν, φιλοξενώντας τον Εθνικό, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3).

Αναλυτικά η αποστολή για τον Μανούσο Βιζυράκη είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής ξεκινά εκ νέου το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Ο ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES φιλοξενείται το Σάββατο (2/3, 17:00) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, έχοντας ένα δύσκολο έργο. Να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν περιλήφθηκε η Ακάρι Ινάμπα, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικότερα η αποστολή για τον προπονητή Γιώργο Κατσουλάκη είναι η εξής: Πασβάντη, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Καβαγκούτσι, Περδικάκη, Κουνδουράκη Αικ., Χαβρέ, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη, Λιοδάκη.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News