Ξηφασκία Εθνική Μήνος

Ευρωπαϊκή εμπειρία για τον Φώτη Μήνο του ΑΟ Θησέα Ηρακλείου

Σπορ
Ευρωπαϊκή εμπειρία για τον Φώτη Μήνο του ΑΟ Θησέα Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον προπονητή του Μιχάλη Πασσαδάκη συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξιφασκίας

Μία σημαντική αγωνιστική εμπειρία είχε την ευκαιρία να βιώσει ο 15χρονος ξιφομάχος του ΑΟ Θησέα Φώτης Μήνος που μαζί με τον προπονητή του Μιχάλη Πασσαδάκη έλαβαν μέρος σε από τα πιο σημαντικά αγωνιστικά ραντεβού του 2024, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων (U17) και Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών (U20)  που διεξήχθη  στη Νάπολη της Ιταλίας 22 με 29 Φεβρουαρίου. 

Φώτης Μήνος Ξιφασκία Θησεάς

Στην κατηγορία των Εφήβων και των Νεανίδων η Ελλάδα είχε πλήρη ομάδα.Η χώρα μας έδωσε το παρών με αριθμό-ρεκόρ 42 ξιφομάχων ανάμεσα τους και ο αθλητής του συλλόγου ΑΟ Θησέας, Φώτης Μήνος που συνοδευόμενος από τον προπονητή του Μιχάλη Πασσαδάκη, εκπροσώπησαν  επάξια το νησί σε μια ακόμα διοργάνωση ξιφασκίας. 

Φώτης Μήνος Μιχάλης Πασσαδάκης Θησέας Ξιφασκία

Στην 1η του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο 15χρονος αθλητής ξιφασκίας του συλλόγου, σημείωσε 2 νίκες και 4 ήττες στη φάση των πουλ. Στη φάση των 128 για να περάσει στους 64 έχασε 15-11 από τον Φιλανδό Jarvi Kerkko και κατέκτησε την 93η θέση!
Επόμενη στάση του συλλόγου του Ηρακλείου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών/Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Μαρτίου στην Αθήνα. 

Εθνική ξιφασκίας

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στο mail του συλλόγου [email protected]  καθώς και στις σελίδες μας στο Instagram: aothiseas_fencing και στο facebook https://www.facebook.com/aothiseas.gr .
«Ευχαριστούμε πολύ την Proactive A.E. - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ,το Κνωσός Διάγνωσις και τον Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ - Heraklion Port Authority SA  οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το Φώτη και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι ώστε να εκπροσωπήσει ο αθλητής τη χώρα μας αλλά και το νησί μας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση», τονίζουν στον ΑΟ Θησέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News