ΕΑΚΗ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ

ΕΑΚΗ: «Ραντεβού ξανά του χρόνου με τους μεγάλους ρίπτες μας»

Σπορ
ΕΑΚΗ: «Ραντεβού ξανά του χρόνου με τους μεγάλους ρίπτες μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 9ο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗΠαγκρήτιο Στάδιο και Στάδιο Ελευθερίας το περασμένο Σαββατοκύριακο (24-25/2), με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, αλλά και το αναπτυξιακό κύπελλο ρίψεων, στο οποίο έκαναν την εμφάνιση τους, τα νέα μεγάλα ταλέντα των ριπτικών αγωνισμάτων της χώρας.

ΕΛΙΝΑ ΤΖΕΝΓΚΟ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση στον απόηχο των αγώνων αναφέροντας:

«Το ιστορικό Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας (αλλά και το Παγκρήτιο στάδιο) φιλοξένησε και φέτος με χαρά, δυο μεγάλες διοργανώσεις, που εξελίχθηκαν σε μια μεγάλη γιορτή των αθλητών των ριπτικών αγωνισμάτων.
Το 9ο Χειμερινό κύπελλο ρίψεων, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών, αλλά και το αναπτυξιακό κύπελλο ρίψεων, στο οποίο έκαναν την εμφάνιση τους, τα νέα μεγάλα ταλέντα των ριπτικών αγωνισμάτων της χώρας.

Απολαύσαμε κορυφαίος αθλητές της χώρας, αλλά και πρόσωπα που έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στον Ελληνικό αθλητισμό και κοντά τους τη νέα γενιά, τα ταλέντα μας που θα κυριαρχήσουν στα επόμενα χρόνια.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου σε ότι αφορά στους αγώνες που έγιναν στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας, αισθάνεται περήφανο, για την φιλοξενία των αγώνων, αλλά και για τα σχόλια αγάπης και ζεστασιάς, που ακούσαμε απο τους αθλητές και τους προπονητές τους, για την φιλοξενία μας.
Συγχαίρουμε τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, κάποιες απο τις οποίες ήταν πραγματικά πολύ σημαντικές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για του χρόνου!
Να είμαστε όλοι καλά, να ξανανταμώσουμε»!

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News