Στεφανουδάκης Σκαντζάκης

Επόμενος σταθμός η Τυνησία για τον Μανώλη Στεφανουδάκη 

Σπορ
Επόμενος σταθμός η Τυνησία για τον Μανώλη Στεφανουδάκη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του για τις αγωνιστικές προκλήσεις του καλοκαιριού… 

Στο «κόκκινο» βρίσκεται  η προετοιμασία του Χρυσού Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι. Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου αναχωρεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Τυνησία στο Tunis 2024 Grand Prix – 15th Tunis International Meeting Tunis, συνοδευόμενος από τον προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη.
«Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την Παραολυμπιάδα του Παρισιού σε λίγους μήνες. Επόμενος  σταθμός της προετοιμασίας μας το Grand Prix της Τυνησίας. Στόχος μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση μία αξιόλογη εμφάνιση και μία καλή επίδοση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές που θα συμμετάσχουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη της στην προετοιμασία μας.
Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία»,
δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής  που ευχαρίστησε και τους ανθρώπους που του δίνουν δύναμη για να κάνει την προετοιμασία του και βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Συγκεκριμένα πρόκειται για: 

  τους μέγα χορηγούς
* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,
* AMARI CRETAN MADE


τα μέλη των εταιρειών:
* MINOAN LINES,
* MK HOTEL COLLECTION,
* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
* SIKA HELLAS ABEE
* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
* ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,
* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,
* ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC

Στεφανουδάκης Μανώλης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News