ΕΑΚΗ Μένανδρος Παντελλίδης πίτα

ΕΑΚΗ: Να βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι στον αθλητισμό του τόπου

Σπορ
ΕΑΚΗ: Να βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι στον αθλητισμό του τόπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μένανδρος Παντελλίδης έστειλε μήνυμα στην κοπή πίτας 

Με τη φράση "να προσπαθήσουμε όλοι μαζί σαν διοίκηση, να βάλουμε ένα λιθαράκι για τον αθλητισμό του τόπου", ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), Μένανδρος Παντελλίδης, έκοψε την πίτα, στο στάδιο Ελευθερίας, παρουσία της διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΑΚΗ.

πίτα ΕΑΚΗ

Ο κ. Παντελλίδης, στην σύντομη αναφορά του, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου, στο Ηράκλειο για το Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ και στάθηκε ιδιαίτερα στην εξαιρετική σχέση που υπάρχει με την ηγεσία του αθλητισμού.
Ο κ. Παντελλίδης, ενημέρωσε τον κ. Βρούτση, για ζητήματα που απασχολούν το ΕΑΚΗ, αυτήν την εποχή και έλαβε την διαβεβαίωση απο τον Υπουργό ότι θα είναι δίπλα, στη νέα διοίκηση, του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου.
Με αγάπη, ενότητα και όρεξη για προσφορά στον αθλητισμό, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και οι εργαζόμενοι, τσούγκρισαν τα ποτήρια και ευχήθηκαν μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες, για τα σωματεία και τους αθλητές, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ.
Το φλουρί κέρδισε η Μαρίνα Σαριδάκη, υπάλληλος του ΕΑΚΗ και αντιστοιχούσε ένα χρυσό αγιοκωνσταντινάτο.

Αγιοκωνσταντινάτο
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News