ΟΦΗ- Πανερυθραϊκός βόλεϊ

Η σκέψη της ομάδας του ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή

Σπορ
Η σκέψη της ομάδας του ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν έχουμε ξεφύγει από το στόχο, αλλά σίγουρα το παιχνίδι με τον Ηρακλή, είναι πολύ σημαντικό»… 

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει το Σάββατο (24/2, 4.30μμ) στο Κατσάνειο, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ μετά την ήττα-σοκ στο ται-μπρέικ (2-3) από τον Άρη, στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο τρόπος που έχασε ο ΟΦΗ, ο οποίος ήταν μπροστά με 11-5 στο ται-μπρέικ και το έχασε 13-15 αλλά και η γενική εικόνα της ομάδας, στο παιχνίδι, που δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Ζλατιλίδη, με τους παίκτες αλλά και τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη καθώς η ήττα αυτή έχει κόστος για τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή του, στην Volley League.

Ο ΟΦΗ έχασε έδαφος για την πρώτη θέση ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη για την μάχη της ανόδου.

Το προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι σίγουρα κομβικό για τη συνέχεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που επίσης είναι διεκδικήτρια και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον ΟΦΗ.

"Θα προσπαθήσουμε με τον Ηρακλή, να ρεφάρουμε την ήττα από τον Άρη. Παίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά θα πάμε για να παλέψουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.  Δεν έχουμε ξεφύγει από το στόχο, αλλά σίγουρα το παιχνίδι με τον Ηρακλή, είναι πολύ σημαντικό", ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης.

Με 27 βαθμούς, ο ΟΦΗ είναι στην δεύτερη θέση της Pre League, ενώ ο Ηρακλής με 21β στην 5η.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News