ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Βράβευσε τους αθλητές του στο πλαίσιο της κοπής πίτας το Ηράκλειο ΟΑΑ

Σπορ
Βράβευσε τους αθλητές του στο πλαίσιο της κοπής πίτας το Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμήθηκαν οι επιτυχίες και οι προσπάθειες των αθλητών και των προσώπων που συνεισφέρουν στον αθλητισμό...

Με εξαιρετική επιτυχία και τη συμμετοχή όλων των θεσμικών φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., του εμβληματικού Ομίλου της Δουκός Μποφώρ.

To «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., το ιστορικό κύτταρο Αθλητικής Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, με πέντε σχολές -τένις, πινγκ πονγκ, μπάσκετ, σκάκι και σκουός - φέτος γιορτάζει τα 96 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και τα γιόρτασε με παρόντες τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε μια κεντρική εκδήλωση που συμμετείχαν οι αρχές και οι φορείς της πόλης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο κέντρο Αναδρομές. Σε αυτή τιμήθηκαν αθλητές, προπονητές και παράγοντες που ξεχώρισαν κατά την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Οι βραβεύσεις αθλητών

Στο τμήμα μπάσκετ, βραβεύθηκαν η ομάδα των παίδων, των εφήβων και η ανδρική ομάδα που το 2023 κατέκτησαν αμφότεροι το πρωτάθλημα Κρήτης. Ειδικότερα η ομάδα των παίδων βραβεύτηκε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κρήτης και την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, όπου κατέλαβαν την 7 η θέση. Την βράβευση της έκανε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην συνέχεια τιμήθηκε η ομάδα των Εφήβων, η οποία για 4η χρονιά κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κρήτης και προκρίθηκε στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου και κατέλαβε την 7η θέση. Την βράβευση πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Τέλος την Ανδρική ομάδα, που φέτος αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, βράβευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Φραγκίσκος Παρασύρης για την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Κρήτης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στο τμήμα σκάκι, βραβευθήκαν οι αθλητές για τις ατομικές τους διακρίσεις σε Παγκρήτια και Σχολικά Πρωταθλήματα καθώς και σε ομαδικό επίπεδο για την άνοδο από την Β’ Εθνική κατηγορία, ισοβαθμώντας στη 1η θέση. Επιπλέον για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Κρήτης, για την 3 η θέση στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ομάδων κάτω των 16 ετών και τέλος για την 1η θέση στο 1ο Υβριδικό Κύπελλο πόλεων, όπου έλαβαν μέρος ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο. Την βράβευση έκανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Ρένα Παπαδάκη- Σκαλίδη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στο τμήμα πινγκ- πονγκ βραβεύθηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ατόμων με νόσο πάρκινσον, καθώς και η ανδρική ομάδα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας Λοιπής Χώρας. Την βράβευση έκανε η κ. Γεωργία Μηλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ισότητας της Περιφέρειας Κρήτης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στο τμήμα σκουός βραβευθήκαν αθλητές που συνέβαλαν στην ανάπτυξη του σκουός στην Κρήτη αλλά και για την συμμετοχή τους στην Εθνική Νέων. Την βράβευσή έκανε η Αντιδήμαρχος χωροταξικού σχεδιασμού, πολεοδομίας και δημοτικής περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στο τμήμα τένις βραβευθήκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν σε Παγκρήτια, Πανελλαδικά, Πανελλήνια άλλα και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Την βράβευση τους έκαναν ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκος Γιαλυτάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Τσαπάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Καραντινός.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκαν: Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι Βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης και Φραγκίσκος Παρασύρης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργια Μηλάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Παντελής Ρυακιωτάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Γιαλυτάκης, Στέλα Αρχοντακη, Ρένα Παπαδάκη Σκαλίδη, Γιωργος Καραντινός και Γιάννης Τσαπάκης, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο Αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος της Μονής Επανωσήφη, πατήρ Διονύσιος και οι πρώην πρόεδροι κ.κ. Γιάννης Πατεράκης και Μανόλης Μαρκαντωνάκης

Την ίδια στιγμή, επιστολές έστειλαν ο βουλευτής κ. Χάρης Μαμουλάκης και η Μαρία Καναβάκη, όπως και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και εκλεκτό μέλος του Ομίλου κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε εκτός Κρήτης και εκπροσωπήθηκε από την οικογένεια του.

Οι βραβεύσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλητισμού

Ο Θανάσης Καλατζής, τιμήθηκε από τον Όμιλο για την προσφορά του στο τμήμα μπάσκετ, αρχικά σαν έφορος και αργότερα σαν πρόεδρος της Επιτροπής Μπάσκετ για 15 συναπτά έτη. Την βράβευση του έκανε ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Πρόεδρος του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. κ. Παντελής Ρυακιωτάκης.

Ο Παντελής Σαπουνάκης τιμήθηκε από το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α για την προσφορά του στον αθλητισμό και ως διοργανωτής της σειράς των επαγγελματικών τουρνουά τένις που γίνονται κάθε χρόνο στο Ηράκλειο και δίνει δυνατότητα σε πολλά παιδιά της Κρήτης να μετέχουν και να παρακολουθούν αγώνες υψηλούεπιπέδου στον τόπο τους. Την βράβευση του έκανε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και έφορος μπάσκετ κ. Κυριάκος Πετράκης.


Ο Νίκος Συριγωνάκης, βραβεύθηκε από τον Όμιλο για την προσφορά του στον αθλητισμό και την συνεχή αρωγή του προς τον Όμιλο, στα τόσα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει. Την βράβευση του έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μιχάλης Δελάκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Τέλος μια σπουδαία βράβευση ήταν αυτή του δάσκαλου τένις κ. Λάμπη Μελισσουργάκη. Ο Λάμπης όπως όλοι συνηθίζουν να λένε, είναι η ζωντανή ιστορία του τένις και η συνάντηση έπειτα από 10 χρόνια με μέλη του Δ.Σ. ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Την βράβευση του έκανε όλο το Δ.Σ. μαζί με τους πρώην προέδρους Μαρκαντωνάκη, Ρυακιωτάκη και Πατεράκη και την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του κ. Νίκος Μελισσουργάκης, που συνεχίζει το έργο του στον Όμιλο.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική στιγμή για το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., καθώς τιμήθηκαν οι επιτυχίες και οι προσπάθειες των αθλητών και των προσώπων που συνεισφέρουν στον αθλητισμό αλλά και στην τοπική κοινωνία, ενώ επιβεβαιώθηκε η συνεχής υποστήριξη της πόλης και της Κρήτης στο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό αθλητικό έργο του Ομίλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News