Ασπουγαλής κολύμβηση

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου προκρίθηκε ο Ασπουγαλής

Σπορ
Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου προκρίθηκε ο Ασπουγαλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 22χρονος αθλητής είχε επίδοση 27.62στα 50μ. πρόσθιο.. 

Σε μία κούρσα που δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λάθους, ο Έλληνας κολυμβητής εξασφάλισε την παρουσία στα ημιτελικά και έτσι συνεχίζεται η αγωνιστική του δράση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο 22χρονος Γιώργος Ασπουγαλής, όπως πέρσι έτσι και φέτος είναι στα ημιτελικά των 50μ πρόσθιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε στη διαδρομή 2 της τέταρτης προκριματική σειράς και με επίδοση 27.62 κατέκτησε την 16η θέση και με αυτόν κλείνουν τα ημιτελικά. Το 27.62 δεν είναι αντιπροσωπευτικό, καθώς έχει 27.23, αλλά είναι η πρώτη κούρσα του στην διοργάνωση και θα βρει τον ρυθμό του. 

Ο Αμερικανός Νικ Φινκ και ο Λευκορώσος, που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος, Ίλια Σιμάνοβιτς κατέγραψαν την ίδια επίδοση με 26.66, η οποία αποτελεί την ταχύτερη των προκριματικών.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News