Εθνική συγχρονισμένης ομαδικό
Photo AΠΕ-ΜΠΕ

Στην 6η θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού η Εθνική 

Σπορ
Στην 6η θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού η Εθνική 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρόγραμμα συμμετείχε και η Χανιώτισσα Ιφιγένεια Κρομμυδάκη…

Mε την 6η θέση στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού ολοκληρώθηκε η παρουσία της Εθνικής μας Ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Η ομάδα μας με την Χανιώτισσα  Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και τις Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ζωή Καραγγέλου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Ρηγάκου βαθμολογήθηκε με 267.8292 και κατετάγη 6η ανάμεσα στις 12 ομάδες του Τελικού.

Η Κίνα κυριάρχησε και πρόσθεσε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, καθώς βαθμολογήθηκε με 339.7604 β. Το βάθρο συμπλήρωσαν η Ιαπωνία, που κατέκτησε το ασημένιο με 315.229 και η ομάδα των ΗΠΑ με 304.9021 βαθμούς.

Συμπληρώθηκαν έτσι και οι ομάδες που παίρνουν την Ολυμπιακή πρόκριση, μετά την προσθήκη των ΗΠΑ, Ισπανίας, Ιαπωνίας, Ιταλίας και Καναδά να κερδίζουν το εισιτήριο στη Ντόχα, ενώ είχαν προκριθεί Γαλλία (διοργανώτρια), Αίγυπτος (πρωταθλήτρια Αφρικής), Αυστραλία (πρωταθλήτρια Ωκεανίας), Κίνα (πρωταθλήτρια Ασίας) και Μεξικό (πρωταθλήτρια παναμερικανικών αγώνων), ενώ οριστικοποιήθηκε και τυπικά η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το Ντουέτο της Ελλάδας Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News