ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ

Συνεχάρη την Άννα Ντουντουνάκη ο Δήμαρχος Χανίων

Σπορ
Συνεχάρη την Άννα Ντουντουνάκη ο Δήμαρχος Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την κατάκτηση του χρυσού και του χάλκινου μεταλλίου από την Άννα Ντουντουνάκη, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, εξέρφρασε τα συγχαρητήρια του.

«Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που η περηφάνια ξεχειλίζει για τα παιδιά μας, τα παιδιά των Χανίων που διαπρέπουν στους τομείς ενασχόλησής τους. Μια από αυτές ζήσαμε και το
Σαββατοκύριακο με τις εξαιρετικές επιδόσεις των δύο πρωταθλητών μας στην κολύμβηση, της Άννας Ντουντουνάκη και του Απόστολου Παπαστάμου.

Η χρυσή μας Άννα ‘‘έσπασε’’ για ακόμη μια φορά τα κοντέρ και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 50 μ. πεταλούδα, ενώ νωρίτερα είχε κατακτήσει και το χάλκινο στα 100 μ. του ίδιου στυλ. Ο Απόστολος σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με την τρίτη θέση του στα 400 μ. μεικτής ατομικής κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Θέλω να συγχαρώ και τους δύο αθλητές μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά και για την αδιάκοπη προσπάθειά τους όλα αυτά τα χρόνια,
καθώς και τους προπονητές και τις οικογένειές τους.

Η συγκεκριμένη καταξίωση εκτός της μεγάλης υπερηφάνειας και συγκίνησης που χάρισε στα Χανιά, μας υπενθυμίζει την ευθύνη που έχουμε στην έμπρακτη στήριξη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας των Χανίων για ασφαλείς και λειτουργικές υποδομές. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και εμείς στον Δήμο Χανίων.

Για να καμαρώνουμε και άλλους πρεσβευτές της πόλης μας διεθνώς, για τα Χανιά μας και για τα παιδιά μας.

Μπράβο Άννα, μπράβο Απόστολε!»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News