Μανώλης Γιακουμάκης αθλητής στίβου ακόντιο

O Mάνος Γιακουμάκης στέλνει μήνυμα για την ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (vid.)

Σπορ
O Mάνος Γιακουμάκης στέλνει μήνυμα για την ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (vid.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηρακλειώτης πρωταθλητής μιλάει για τη σχέση του με τον αθλητισμό που είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του… 

Ο πρωταθλητής ακοντισμού Ατόμων με Αναπηρία Μάνος Γιακουμάκης, μέσω ενός βίντεο, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ΑμεΑ. 

Ο πρωταθλητής μας μιλάει για την ενασχόληση του με τον αθλητισμό τα πέντε τελευταία χρόνια και για τις επιτυχίες του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή του χωρίς το ακόντιο… 

Μανώλης Γιακουμάκης αθλητής στίβου ακόντιο

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω μπορώ να πω ότι δεν θα άλλαζα τίποτα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο! Πλέον τη ζωή μου χωρίς τον αθλητισμό δεν μπορώ να την φανταστώ», ανέφερε ο  Μάνος Γιακουμάκης που μίλησε και για τον ακρωτηριασμό του. 

«Όταν ήμουν 17 χρονών, ήμουν συνεπιβάτης σε μηχανάκι, ενεπλάκη σε τροχαίο και είχα τον ακρωτηριασμό κάτω από το γόνατο. Γενικά ήμουν πολυτραυματίας!  Προσπάθησα να τα κάνω όλα και ακόμη περισσότερα. Επέλεξα το ακόντιο γιατί το θεωρώ ιδανικό και με εκφράζει. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που μπήκε ο αθλητισμός στη ζωή μου θα είναι για πάντα. Το σώμα όσο δυνατό και αν είναι, αν εμείς δεν σκεφτούμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, ότι είμαστε δυνατοί, δεν θα κάνουμε τίποτα»

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News