ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ

Ασημένιο μετάλλιο για τον Ηλιάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick-boxing

Σπορ
Ασημένιο μετάλλιο για τον Ηλιάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick-boxing

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο αθλητής από το Ηράκλειο...

Ακόμη μια σημαντική διάκριση στην καριέρα του πέτυχε ο Λευτέρης Ηλιάκης, αφού απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick-boxing που διοργανώθηκε στις 17 με 26 Νοεμβρίου στην πορτογαλική Αλμπουφέιρα

Η μεγάλη αυτή επιτυχία του αθλητή του κ. Μιχαλακόπουλου Νικήτα και του ΑΓΣ Άμιλλα Ιλίου επήλθε αφού απέκλεισε κατά σειρά τους πρωταθλητές Ουζμπεκιστάν, Κροατίας και Τουρκίας στην κατηγορία 81 κιλών στο στυλ των Low Kicks το οποίο διεξάγεται στο RING. 

«Η διάρκεια του είναι που κάνει τη διαφορά και πλέον είναι από τους καλύτερους αθλητές και πιο ολοκληρωμένους διεθνώς. Μα το πιο δυνατό του στοιχείο δεν είναι ούτε τα μετάλλια, ούτε κάτι άλλο, πέραν του άρτιου χαρακτήρα του. Μπορεί να είναι πλέον άνδρας αλλά για εμένα σαν δάσκαλος του είναι από τα καλύτερα παιδιά που προπόνησα ποτέ μου. Εύγε Λευτέρη μου σε εσένα και τους γονείς σου για αυτό που είσαι σήμερα», δήλωσε για τον αθλητή του ο Νικήτας Μιχαλακόπουλος. 

Πλέον ο Λευτέρης Ηλιάκης κατέχει 5 Παγκόσμια Μετάλλια (2 Χρυσά – 1 Αργυρό & 2 Χάλκινα) και 3 Πανευρωπαϊκά (1 Χρυσό & 2 Χάλκινα) στη WAKO σε όλες τις ηλικίες και σε διαφορετικά στυλ, τόσο στα στυλ του TATAMI όσο και σε αυτά του RING. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News