Αιμοδοσία Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην εθελοντική αιμοδοσία

Σπορ
Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην εθελοντική αιμοδοσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή του Παγκρήτιο Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη και του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηρακλείου, Λασιθίου 

Κάλεσμα στον κόσμο να λάβει μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιεί το Σάββατο 10:00 με 14:00 στην αίθουσα «Παπακαλιάτης», στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», πραγματοποιεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Αναλυτικά

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι στη μεγάλη αιμοδοσία που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου απο τις 10:00 το πρωί, έως τις 2:00 το μεσημέρι, θα συμμετάσχουν ο Παγκρήτιος Σύλλογος Νεανικού Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ) και ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας (Μεσογειακή Αναιμία) Ηρακλείου, Λασιθίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Παπακαλιάτης", στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω από τη Θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Η αιμοδοσία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί και φέτος σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ, που θα είναι κοντά μας, για αυτό το σκοπό.
Καλούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ, αθλητές άνω των 18 ετών, προπονητές, εφόρους, γονείς αθλητών, μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάθε φίλαθλο του συλλόγου μας και όλους τους αιμοδότες, που θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετάσχουν!
Συμμετέχουμε στην αιμοδοσία, ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και προσφέρουμε στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο, 2810-311525.»
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News