ΟΦΗ βόλεϊ Πιτσικάκης χορηγός

Στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ ο Πιτσικάκης

Σπορ
Στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ ο Πιτσικάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι δύσκολο το έργο ειδικά του ερασιτέχνη παράγοντα…»

Την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, επισκέφθηκε στην προπόνηση, ο εκ των χορηγών της ομάδας και υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης.

Ο κ. Πιτσικάκης, στηρίζει χορηγικά την ομάδα του ΟΦΗ, καθώς η επιχείρηση που διαθέτει (ENVY- Cafe-Restaurant-Playground) έχει αναλάβει την καθημερινή σίτιση αθλητών.

Ο κ. Πιτσικάκης στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, τον συνεχάρη για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικά στα μικρά παιδιά.

"Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η προσφορά. Το έζησα και εγώ ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα, την οποία ανέβασα στη Γ' Εθνική.

Είναι δύσκολο το έργο ειδικά του Ερασιτέχνη παράγοντα, αλλά είναι πολύ σημαντική η προσφορά στα μικρά παιδιά" ανέφερε ο κ. Πιτσικάκης, που συνδέεται με το βόλεϊ του ΟΦΗ και μέσω της κόρης του, Έλενας Πιτσικάκη, η οποία αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Παράγοντες βόλεϊ ΟΦΗ

Ο κ. Πιτσικάκης, συνομίλησε με τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ και τους ευχήθηκε να έχουν μια πετυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς.

Ο Γιάννης Δανδάλης, ευχαρίστησε τον κ. Πιτσικάκη για την χορηγική του προσφορά στην ομάδα βόλει και τον κάλεσε στα παιχνίδια της ομάδας.

Ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, ευχαριστεί τον κ. Πιτσικάκη, για την προσφορά του στο σύλλογο.

βόλεϊ ΟΦΗ χορηγός Πιτσικάκης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News