Ράλλυ Κρήτης Αναπολιωτάκης

Με το "44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης" ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου

Σπορ
Με το "44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης" ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διήμερο 21 & 22 Οκτωβρίου, σε οκτώ ειδικές διαδρομές, ο αγώνας- θεσμός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κρήτης

Για μία ακόμη χρονιά τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στρέφονται στον αγώνα θεσμό που φιλοξενεί με επιτυχία ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης. Ο λόγος για το "44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης", με το οποίο κλείνει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και του Κύπελλο Ράλλυ Κρήτης 2023. 
Μετά λοιπόν από τα Ράλλυ Κένταυρος, Ράλλυ Φθιώτιδος και Ράλλυ ΔΕΘ,  το «44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης» θα αποτελέσει τον τέταρτο και τελευταίο γύρο του θεσμού, καθώς και του Κυπέλλου Ράλλυ Κρήτης και θα διοργανωθεί από τον ΑΟΚ το διήμερο 21 & 22 Οκτωβρίου, σε οκτώ ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 71.4 αγωνιστικών χιλιομέτρων.  
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν δύο επαναλαμβανόμενα περάσματα από την ειδική διαδρομή "Αυγενική" ενώ τη Κυριακή το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές "Κεράσια" & "Αγία Βαρβάρα" που θα διεξαχθούν τρεις φορές η κάθε μία.  
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 15:00 στο χώρο του Service Park, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.- Κλειστό γυμναστήριο Λίντο). Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η γραμματεία του αγώνα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 23.59. 
Ο αγώνας πραγματοποιείται  με την  συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης  και της ΔΟΠΑΦΜΑΗ– Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, με την στήριξη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου. Αρωγοί και πολύτιμη βοήθεια προσφέρουν επίσης και οι Δήμοι Ηρακλείου και Γόρτυνας.
Στο πλευρό του ΑΟΚ βρίσκονται για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία, το τμήμα Τροχαίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικής περίθαλψης στη διοργάνωση του 44ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης. 

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της Κρήτη TV.

Ράλλυ Κρήτης

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που υπάρχουν για όλους αυτή την περίοδο, ο Α.Ο.Κρήτης θέλοντας να στηρίξει και να παρακινήσει τα πληρώματα να λάβουν μέρος στις υπέροχες Ειδικές Διαδρομές του 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, έχει εξασφαλίσει τις παρακάτω παροχές: 

*Στα 10 πρώτα πληρώματα εκτός Κρήτης που θα δηλώσουν συμμετοχή στον ΣΔΑΑ και θα επικοινωνήσουν με την κ. Ρένα Λαουμτζή στο τηλ. 6976897007 : 

Δωρεάν μεταφορά με ΑΝΕΚ-Bluestar από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο και επιστροφή ,τις ημέρες του αγώνα, το ΙΧ με το τρέιλερ και το αγωνιστικό τους πάνω . 

*40% έκπτωση στα υπόλοιπα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πληρώματος και των μηχανικών τους σε καμπίνες (εκτός Lux) και κατάστρωμα.

*40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των υπολοίπων οχημάτων που μπορεί να χρειαστεί κάθε πλήρωμα, εκτός από νταλίκες-φορτηγά κτλ κατόπιν συνεννόησης με τη λέσχη. (τηλ επικοινωνίας για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, 6976897007 Λαουμτζή Ρένα).
Δευτέρα-Τετάρτη απόγευμα 17:00-21:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα 14:30-16:30.

*Προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία.
1.    NEPTUNO BEACH 
•    100€/ημέρα, δίκλινο δωμάτιο, Αll inclusive.
Τηλ επικοινωνίας: 2814-409215 υπεύθυνη κρατήσεων Μαρίνα Μαγουλιανού.
2.    ALSUS BOUTIQUE HOTEL-ADULTS HOTEL
•    126€/ημέρα, τρίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή.
•    90€/ημέρα, δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή.
Τηλ επικοινωνίας: 2810-372700

Ράλλυ Κρήτης

Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του αγώνα: 

• στο email του Α.Ο.Κρήτης: [email protected] 

• στο τηλέφωνο: 6976897007, Ρένα Λαουμτζή 

Στη σελίδα του Α.Ο.Κρήτης στο Facebook ενημερωθείτε  για όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης
https://www.facebook.com/aokkritis
Στο site www.aokkritis.gr

ΑΟΚ – Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
Γιώργος Λαμπράκης
Τ: +306976897007
Ε: [email protected]
A: Λ. Ικάρου 138, Πόρος – Ηράκλειο Κρήτης, 71307
Ω: 09:00-14:00
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News