Ξημεράκη ΗΡΑ

Ασημένιο μετάλλιο για την Ξημεράκη στο Βαλκανικό Ρυθμικής Γυμναστικής (pics)

Σπορ
Ασημένιο μετάλλιο για την Ξημεράκη στο Βαλκανικό Ρυθμικής Γυμναστικής (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία επιτυχία για την αθλήτρια του ΗΡΑ στο Μαυροβούνιο

Θρίαμβος για την αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής του ΗΡΑ Μαρία Ξημεράκη, η οποία επιλέχθηκε να στελεχώσει την ελληνική ομάδα στο 1° Βαλκανικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου στο Μαυροβούνιο, αφού όχι μόνο πέρασε στον τελικό χωρίς όργανο αλλά κατάφερε να ισοβαθμήσει στην 1η θέση μαζί με την Ρουμάνα ILIESCU Iris και την Σερβίδα REKIC Melina με 19100 βαθμούς. 

Ξημεράκη ΗΡΑ

Στην τελική κατάταξη η Μαρία κατέλαβε την 2η θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Συγκεκριμένα, την 1η θέση πήρε η Σερβίδα λόγω υψηλότερης επί μέρους βαθμολογίας στην εκτέλεση, ενώ την 3η  κατέλαβε η παγκορασίδα από την Ρουμανία.  

 ΗΡΑ Ρυθμική Γυμναστική

Την αθλήτρια συνόδευσε η προπονήτρια του ΗΡΑ Φρόσω Λεωνίδου, ενώ την χορογραφία επιμελήθηκε η κριτής αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Γωγώ Ανταλουδάκη.

Ξημεράκη ΗΡΑ

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια καταφέραμε όχι μόνο να έχουμε διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά να έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε πλέον σε διεθνείς διοργανώσεις, με την επιλογή αθλητριών μας στην Εθνική Ομάδα», δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος του ΗΡΑ, Γιώργος Κανάκης και συνέχισε:

«Να υπενθυμίσω ότι πρόσφατα είχαμε την μεγάλη επιτυχία του ΗΡΑ με την επιλογή της Μαργαρίτας Καινουργιάκη στην Εθνική από την Τεχνική Επιτροπή Ρυθμικής Γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ). Παράλληλα το ΗΡΑ πλέον αριθμεί 32 αθλήτριες προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων, ενώ η Ακαδημία ξεπερνάει τα 150 κορίτσια».

ΗΡΑ Κανάκης Γιώργος

 

ΗΡΑ Ρυθμική Γυμναστική
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News