Βόλεϊ ΟΦΗ: Με Νίκο Προύφα οι γυναίκες στην Α2!

Σπορ
Βόλεϊ ΟΦΗ: Με Νίκο Προύφα οι γυναίκες στην Α2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εμπιστοσύνη της στον προπονητή Νίκο Προύφα επιβεβαιώνει η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ ενόψει της συμμετοχής της στην Α2 Κατηγορία!

Μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και το Γενικό Αρχηγό του τμήματος βόλει Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο Νίκος Προύφας, πήρε το πράσινο φως να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας, για την Α2, κατηγορία στην οποία τα κορίτσια του ΟΦΗ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Όπως δήλωσε στο ofivolleyball.gr o Νίκος Προύφας, ο οποίος συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας «είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανανέωσα τη συνεργασία με την διοίκηση. Έχουμε ένα όραμα με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Δανδάλη και το Γενικό Αρχηγό, τον κ. Ζλατιλίδη, να οδηγήσουμε αυτήν την ομάδα όσο μπορούμε πιο ψηλά. Χωρίς όμως να χάσουμε την ταυτότητα που έχουμε χτίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Θα στηρίξουμε τα νέα παιδιά που έχουμε από την Κρήτη. Θα ενισχύσουμε την ομάδα και με κάποιες έμπειρες αθλήτριες, για να μπορέσουμε να πατήσουμε γερά στην κατηγορία».

Για την Α2 κατηγορία και τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, ο Νίκος Προύφας, ανέφερε ότι «είναι μια κατηγορία που την ξέρω πολύ καλά. Η ομάδα μας είναι σε καλό επίπεδο και οι αθλήτριες μας μπορούν να σταθούν. Με 1-2 έμπειρες αθλήτριες θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Προύφα: «Μετά από μια πετυχημένη πορεία δυο ετών με το Νίκο Προύφα, θα συνεχίσουμε μαζί. Πηγαίνουμε στην Α2, που είναι μεγάλη επιτυχία, ενώ γίνεται σημαντικό έργο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες γυναικών.

Τους στόχους των γυναικών στην Α2, θα τους ορίσει ο πρόεδρος, ο κ. Δανδάλης. Αν ρωτάτε εμένα, θέλω να δώ τα κορίτσια στην μεγάλη κατηγορία, όπως συνέβη με τους άνδρες. Προχωράμε βήμα-βήμα με στόχο να κάνουμε κάθε χρόνο, ένα βήμα παραπάνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News