Στον Άγιο Νικόλαο και αυτό το καλοκαίρι χτυπάει η καρδιά του SUP

Σπορ
Στον Άγιο Νικόλαο και αυτό το καλοκαίρι χτυπάει η καρδιά του SUP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Ιούλιο θα γίνει το Agios Nikolaos on Sup- Παγκόσμιο Κύπελλο ICF 2023 – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP.

Η καρδιά του SUP χτυπάει και φέτος το καλοκαίρι στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης που θα φιλοξενήσει 7 με 9 Ιουλίου τον διεθνή διασυλλογικό αγώνα Stand Up Paddling (SUP), με τίτλο Agios Nikolaos on Sup- Παγκόσμιο Κύπελλο ICF 2023 – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP.

Δυναμική επιστροφή φέτος λοιπόν για τον αγώνα - θεσμό στην ελληνική πρωτεύουσα του SUP με τη διεθνή διοργάνωση να παίρνει τη θέση που της αξίζει δίπλα σε SUP προορισμούς σε όλο τον κόσμο!

Αναφορικά με την διοργάνωση του καλοκαιριού αξίζει να σημειωθεί ότι:

*Το μοναδικό ICF SUP WORLD CUP στην Ευρώπη για το 2023.

*Το Παγκόσμιο Κύπελλο SUP περιλαμβάνει αγώνες για junior, masters και elite αθλητές και είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αγωνιστεί.

*Το Παγκόσμιο Κύπελλο προσφέρει επιπλέον κίνητρο καθώς αποτελεί βαθμολογικό αγώνα κατάταξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP του 2023 που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη το Νοέμβριο (ICF SUP Worlds Pattaya 2023).

*Παράλληλα αποτελεί: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης (Sprint & Τεχνικό) 2023

*Για τη διοργάνωση έχουν καθοριστεί χρηματικά έπαθλα ύψους 9.000 ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν στους 3 πρώτους & πρώτες των διαδρομών μεγάλων αποστάσεων, σπριντ και τεχνικών διαδρομών.

*Παράλληλο event: Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη διοργάνωση Agios Nikolaos Cliff Diving στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου (Λίμνη Βουλισμένη). Extra θέαμα και δράση!

*Έχετε επισκεφθεί το όμορφο νησί της Κρήτης και την περιοχή του Αγίου Νικολάου στην καρδιά του καλοκαιριού; Τέλειες καιρικές συνθήκες, ιδανικές για να SUP-άρουμε! Με πανέμορφες, ποικιλόμορφες παραλίες, με γαλαζοπράσινα νερά.

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

-ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2023: Παραλαβή πακέτων αθλητών στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2023: TECHNICAL

-ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/2023: SPRINT

-ΚΥΡΙΑΚΗ 09/07/2023: LONG DISTANCE

Τον διεθνή διασυλλογικό αγώνα διοργανώνωνουν η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ), ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου (ΝΑΣΑΝ) και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Αγίου Νικολάου του Δήμου Αγ. Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Κανό - International Canoe Federation (ICF), με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε - Καγιάκ Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης με Σανίδα και την σταθερή υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News