Καμπ αθλημάτων από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για παιδιά από 6-14 ετών

Σπορ
Καμπ αθλημάτων από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για παιδιά από 6-14 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντονιστής της προπονητικής ομάδας θα είναι ο Κώστας Φιτσανάκης…

Καταξιωμένοι επαγγελματίες προπονητές, θα στελεχώσουν το μεγάλο καλοκαιρινό καμπ, που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, απο τις 19 Ιουνίου μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Στην προπονητική ομάδα, του καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εντάχθηκε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χάντμπολ Παύλος Ποτουρίδης, ο οποίος θα διδάξει στα μικρά παιδιά, τα μυστικά του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ.

Να σημειωθεί, ότι, το άθλημα του Χάντμπολ, είναι ένα απο τα αθλήματα που ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θέλει να εντάξει στην οικογένεια του και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα.

Συντονιστής της προπονητικής ομάδας, αναγνωρισμένων προπονητών, με εμπειρία και εξειδίκευση στα αθλήματα τους, που θα στελεχώσουν το καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα είναι ο διακεκριμένος προπονητής υδατοσφαίρισης Κώστας Φιτσανάκης ενώ στο τιμ θα είναι και ο έμπειρος προπονητής βόλει Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Στο καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παιδιά ηλικίας απο 6-14 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ (βόλει, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβος, κολύμβηση, πόλο, σκάκι, πυγμαχία, άρση βαρών, τροχοσανίδα), αλλά και άλλα σπορ (όπως π.χ. το χάντμπολ) και να διαμορφώσουν μια συνολική εικόνα, για όλα τα αθλήματα.

Το πρόγραμμα του καμπ, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες σε συνέντευξη τύπου, θα φιλοξενήσει και άλλες δράσεις, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητισμού και διασκέδασης των παιδιών, με αθλητικές και κοινωνικές δράσεις, αλλά και θέματα παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Ο προεγγραφές για το καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει και πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οδός Ισαύρων 93, Καμίνια).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News