Ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΗ για την άνοδο των Γυναικών στην Α2 βόλεϊ

Σπορ
Ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΗ για την άνοδο των Γυναικών στην Α2 βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσαν για την επιτυχία ο Γιάννης Δανδάλης και ο Νίκος Προύφας...

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ για την άνοδο της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2 κατηγορία, μετά από προσπάθεια δύο ετών. "Είναι πράγματι μια μεγάλη επιτυχία. Όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά για το κρητικό βόλεϊ" ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και συνέχισε: "Είναι μια δουλειά δυο ετών, με παιδιά νεαρά.Α κολουθήσαμε το δύσκολο δρόμο. Το δρόμο της δουλειάς και δικαιωθήκαμε. Η πασαδόρος μας, είναι 17 ετών. Σε κομβικές θέσεις για την ομάδα μας, οι ακραίες μας η Πρινιωτάκη είναι 15 ετών και η Φανιουδάκη 18, αλλά και η Πιτσούλη, η κεντρική μας, που ήταν μια έκπληξη από πλευράς αγωνιστικής παρουσίας, στο παιχνίδι με τον Φοίβο Μελισσίων, 16 ετών. Η επιτυχία που ήρθε, είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια".

Την ώρα που η ομάδα των Γυναικών ανεβαίνει κατηγορία, αυτή των Ανδρών υποχρεώθηκε σε υποβιβασμό από την Volley League μετά από 4 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, γεγονός που σχολίασε ο Γιάννης Δανδάλης : "Οι χαρές και οι λύπες είναι μέσα στον αθλητισμό. Δεν χρειάζεται μεγάλος ενθουσιασμός για την άνοδο των Γυναικών, αλλά ούτε και θα τα βάψουμε μαύρα για τον υποβιβασμό της Ανδρικής ομάδας από την Volley League. O ΟΦΗ έχει μια συνέχεια".

Αναφορικά με την πρόκληση της Α2 για τα κορίτσια του ΟΦΗ, ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη τόνισε: "Η Α2 είναι μια δύσκολη κατηγορία. Η ομάδα θα ενισχυθεί σε σημαντικές θέσεις. Πιστεύω ότι μπορεί να έχει μια αξιόλογη πορεία, ώστε αυτή η επιτυχία να μην είναι μια φωτοβολία. Εμείς έχουμε δημιουργήσει μια κυψέλη με ακαδημίες και στόχος είναι να συνεχίσουμε να βγάζουμε νεαρά και ταλαντούχα παιδιά".

Για την επιτυχία των Γυναικών μίλησε και ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας: « Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Και πέρσι φτάσαμε κοντά, στην άνοδο στα μπαράζ, αλλά βγήκαμε τρίτοι. Φέτος τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Ζλατιλίδη που μαζί το οραματιστήκαμε όλο αυτό, τους γονείς που ήταν δίπλα μας και μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Αλλά φυσικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις φανταστικές αθλήτριες μου. Ήταν άψογες όλη τη χρονιά, στις προπονήσεις και τους αγώνες. Δούλεψαν σκληρά και δικαιώθηκαν. Κερδίσαμε ομάδες σε αυτό το τουρνουά, που είναι για το επίπεδο της Α2 και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου, που ήταν δίπλα μου, γιατί λείπω πολύ από το σπίτι".

Για την πρόκληση της Α2, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε: "Η ομάδα μας στηρίζεται σε νέα, ταλαντούχα παιδιά από την Κρήτη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και έτσι θα συνεχίσουμε. Στόχος μας είναι να κρατηθεί ο κορμός. Θα συζητήσω με τη διοίκηση. Θα κάνουμε κάποιες προσθήκες και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στην Α2 κατηγορία. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι το γυναικείο τμήμα του ΟΦΗ, πήγε φέτος σε 4 τελικούς στην Κρήτη, σε όλες τις κατηγορίες. Αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνουμε σε βάθος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News