Επιστρέφει στις 6 Μαΐου το «Χρώμα Run» στο Αρκαλοχώρι

Σπορ
Επιστρέφει στις 6 Μαΐου το «Χρώμα Run» στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής του πιο διασκεδαστικού αγώνα χωρίς ανταγωνισμό…

Ένας αγώνας γιορτής, χαράς και διασκέδασης επιστρέφει το Σάββατο 06 Μαΐου στις 5:00 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, μετά από τρία χρόνια απουσίας! Ο λόγος για το «Χρώμα Run», ένας αγώνας μη ανταγωνιστικός, γεμάτος παιχνίδια ,μουσική και χρώματα, στον οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν, να περπατήσουν ή να χορέψουν! Γενικότερα πρόκειται για μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους !

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή στο www.xromarun.com ενώ παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης.

«Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σου χρώμα το Σάββατο 6 Μαΐου θα είναι η πιο χαρούμενη σου ημέρα! Στο τέλος αυτών των μοναδικών χρωματιστών χιλιομέτρων θα σας περιμένει μια συναυλία με το συγκρότημα 48 ώρες για να απογειώσει τη διάθεση σας», τονίζουν από τον διοργανωτή Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου. Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας.

Ο αγώνας στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

• Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης

• Δύο σακουλάκια χρώμα

• Χρωματιστά γυαλιά

• Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)

• Την τσάντα της διοργάνωσης

• Tον αριθμό συμμετοχής

• Είσοδος στη συναυλία μετά τον αγώνα

Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει στα παρακάτω σημεία:

Πλατεία Ελευθερίας - Ηράκλειο - Πέμπτη 04/05 17:00-21:30

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου - Παρασκευή 05/05 19:00-20:00

Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου - Σάββατο 06/05 13:00-16:00

Όπως διευκρινίζεται τα χρώματα είναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων αποτελούνται από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλής για τους ανθρώπους και το περιβάλλον και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News